2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 20 پست
پریود نشدی هنوز؟؟ ازمایش ندادی؟؟

نه عزیزم پریود نشدم دیگه

همون لکه بینیا و نصف روز خونریزی دیدنم انگار همون پریودم بوده

ازمایش ندادم والا اخه 70 تومن هزینشه میگم تا بیبی چک مثبت نشه نرم الکی پول بدم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

تمومش کردی دیگه چرااسترس داری

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم پریود نشدم دیگه  همون لکه بینیا و نصف روز خونریزی دیدنم انگار همون پریودم بوده ازمای ...

چقد گرون شده من ۴ ماه پیش دادم ۲۰ تومن

خب چرا بیبی چک نزدی ک بیبینی هستی باردار یا ن

خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
چقد گرون شده من ۴ ماه پیش دادم ۲۰ تومن خب چرا بیبی چک نزدی ک بیبینی هستی باردار یا ن

اره من سه ماه پیش یجایی رفتم شایدم خصوصی بوده ولی 70 تومن گرفت ازم

اخه میگم حالا دوهفته هم بگذره که دیگه هر چی نشون داد دقیق باشه میترسم شاید زود باشه و نشون نده بیبی چک

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
والا نمیدونم بشم یا ن‌ چون لتروزول و دوفاستون میخورم الان ماه سوم مصرف هستم تخمدان راستم ک گفتم pco

اگه تونستی بیای تبریز برو پیش پرویز ازادی دو تا امپول از نافت میزنه  همون ماه اول باردار میشی انشاا... هر کی رفته باردارشده

برای تنبلی هر روز رازیانه بخور روزی 1ساعت رقص بکن جوری که عرق کنی بدن اگه تحرک عرقی بکنه رحم فعال میکنه تمیزش میکنه پریهات هم منظم و 28روزه میشه .این تجربه منه بعد 15سال پریود شدن 35_40روزه برای اولین بار 3ماه پشت سر هم 28روزه پری شدم چون میرقصیدم هر روز و عرق میکردم بدنم خوب کار میکرد