2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 41 پست
نه من ۱۹سالمه خیلی بچه دوس دارم از بچگی تنبلی داشتم ۱۷سالگی ازدواج کردم و خواستم بخاطر مریضیم که تنب ...

منم تیرویید دارم ولی نگران نباش داروهاتو بخور حتما خوب میشی

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر
میشه لینک و بدی

https://t.me/joinchat/WY55f1d_4zNhYjM0

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۰ سالگی اولی رو باردار شدم 😍🤗😘

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
من پانزده حامله شدم ترسناک نبود    

😑😑😑😑😑😑😶😶😶😶😶جداااااااااااااااااا 

من دخترخاله شوهرم همسن منه و الان حامله اس وقتی شنیدم من جای اون سکته کردم 

خیلییی میترسم 😐😐😐😐🖤

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر
واقعا؟ ۱۷ سالمه  میدونم از الان نباید ب این چیزا فکر کرد  ولی من از وقتی این حرف و زده ...

سه سال فرصت دارین دونفره زندگی کنید.تفریح و مسافرت و ..داشته باشید.دیگه ۲۰ سالگی خیلی هم خوبه بچه دار بشین.

فقط زیاد بهش فکر نکن.فعلا لذت ببر از زندگی

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز