2777
2789

سلام چه جور کشوریه؟اگه بخوای برای زندگی بری خوبه؟ ارزشش داره که برای رها شدن از این خراب شده اگه برای اقامت کشور دیگه ای مثل استرالیا یا یک کشور اروپایی امتیاز نیاری بری اونجا؟ از لحاظ امکانات تحصیلی شبکه بهداشت و درمان و میزان درآمد ها و وضعیت اشتغال و رفتار مردم با خارجی ها

داداشم یه مدت اونجا بود میگه هزینه ها فوق العاده بالاست ولی خب درآمدشم بالاست یه تخصصی که اونجا نیازع بهش داشته باشی خوبه زندگی مردمشم بد نیستن کاری بهت ندارن میگه عالی نیس ولی بدم نیس هر چی باشه از اینجا بهتره مطمئنا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنيدم بيشتر مردمش فقيرن مثل مردم ما مثل  گرجستان بنظرم تو اين حوالى يعنى بادر نظر نگرفت ...

راستش تا مدرک زبانم نیاد که اونم یک سال و نیم دو سال طول میکشه تا درسم تموم بسه و ایلتس ام بگیرم و فعلا دارم فکر می کنم که اگه یک کشوری مثل استرالیا و یا کانادا که انگلیسی زبان هستند و مهاجر پذیر نشید کدوم یکی از کشورهای اسیایی می تونه خوب باشه امروز یکی بهم می گفت اقامت و کار تو ارمنستان خیلی به نسبت بقیه کشورها راحتتره ضمن اینکه دبی واقعا شنیدم از خارجی ها مالیات های سنگینی می گیرن  

راستش تا مدرک زبانم نیاد که اونم یک سال و نیم دو سال طول میکشه تا درسم تموم بسه و ایلتس ام بگیرم و ف ...

دبى اره كمى سخته و گرون هم هست ولى شنيدم مالزى براى شروع از هر نظر خوب باشه فكر كنم فرهنگسرن از تركيه بالاتر باشه

دبى اره كمى سخته و گرون هم هست ولى شنيدم مالزى براى شروع از هر نظر خوب باشه فكر كنم فرهنگسرن از تركي ...

اره از اون لحاظ که از ترکیه خیلی بهترن ولی واقعا نمی دونم دوست دارم هر جور شده برم ولی نمی خوام هم از چاله در بیام بیوفتم تو چاه مخصوصا که خودمم و خودم یک مقداری ارثیه پدری دارم فقط که تنها پشتوانه مالیمه و اینکه تنها هم باید برم مادرم نمیاد با من