☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
منم دیگه دیوونه شدم همش به خاطر استرس هست ولی تا این شرایطم هست چهطودی استرس نداشته باشم الان دادم حفه میشم و هرکاری میکنم فایده نداره نه پیشرفت میکنم نه ارامشم برمیگرده
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
دارم از استرس سکته میکنم که چقدر میخواد امسال زیاد کنه
منم استرس دارم ولی به جز مریصی هیچی نداره فقط به این فکر کن اینده بچه هات تا از این شرایط دربیای