نگران نباش ،سوپ و مایعات زیاد بخور سعی کن آب میوه ی طبیعی هم بخوری مثل آب هویج
بخدا از صبح چهار تا لیوان بزرگ آبلیمو و عسل و آب داغ خوردم دو لیوان قرص جوشان انداختم خوردم دوتا قوری آویشن خوردم کلی چایی خوردم آبنبات خنکا هست میگن برا گلو خوبه از اونا گذاشتم تو دهنم ولی انگار نه انگار دارم روانی میشم از سوزش گلو خفه شدم😕🥺🥺
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
عزیزم دمنوش آویشن و پونه دمکن بخور زیاد بخور روزی چند لیوان
من خوردم خوب شدم
فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞