دو روزه حالم خوب نیست...روز اول حالت تهوع و استفراغ و کمر درد زیاد و تب داشتم...از روز بعدش تا الان هم همششش رحمم درد میکنه و اسهال دارم دوبار سرم زدم مسکن خوردم قرص ضداسهال هیوسین خوردم اصلا نه اسهالم وایمیسه نه درد رحمم ...انگاری تیر میکشه...نزدیک پریودیمم هست اما تا حالا ایطور نبودم که چیزی اثر نزاره...حالا میگم نکنه کیست تخمدان داشته باشم ...عفونت ندارم چون برای بعد عملم تا خیلی قرص عفونت دو سری خوردم...مجردم هستم
پریودیم منظم بود اما سری قبل ی هفته زودتر شدم اما قرص هم زیاد استفاده کردم
عزیزم ی سر برو دکتر برا سونو تا خیالت راحت شه
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
اره باید حتما برم نمیدونید بهترین زمان برای سونوگرافی کی هست؟
روز سوم پریود عزیزم