2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 64 پست
ای وای عزیزم قهری خب قهری دلیل نمیشه ناهار یا شام درست نکنی پس شوهرتم چون قهرین نره سرکار واسه آرامش ...

اخه یه کاری کرده دلم اتیش گرفته دو روزه دارم عین ابر بهار میبارم اون به خودش نمیگیره، کارشم ازاده داره شاهانه زندگیشو میکنه فقط روزی یکی دوساعت تو دفترشون میشینن کار خاصی نمیکنن الان ظهر اومد ناهارشم خورده بود خوابیده الان میخواد پاشه بره مغازه. دلم خونه خون.میلیم ب غذا ندارم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
زرشک پلو با مرغ🤤

دیشب خوردیم

نوشجان

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه یه کاری کرده دلم اتیش گرفته دو روزه دارم عین ابر بهار میبارم اون به خودش نمیگیره، کارشم ازاده دا ...

خدا کمکت کنه من نمیتونم قضاوت کنم.... اميدوارم آشتی کنین 😁

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
شام  برای همسرم کشک بادمجون...اما خودم چون بچه ام شیر میخوره نمیتونم بخورم...نمیدونم چی بخورم😂 ...

چرا نمیتونی بخوری؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ته چین گوشت

مثل ته چین مرغ درست میشه؟یا فرق داره

پاشو یه چیزی بخور باخودت لج نکن که

حالم خیلی بده. چشام عین بادکنک شده از بس گریه کردم.از خدا میخوام فقط ببره منو. 

سی.گ.ار اب بیسکویبت.. 

همین.   

نه من همسرم دوست نداره خیلی وقته نپختم

امان ازشوهر بدغذا

نمیدونم شاید کتلت یا بو قلمون

کتلت خوبه خیلی دوست دارم😋

نوشجان

ناهار املت الان نمیدونم    

🤐😅وای خیلی سخته انتخاب

خدا کمکت کنه من نمیتونم قضاوت کنم.... اميدوارم آشتی کنین 😁

مرسی دوست گلم. بدتر از این اقدام هم کردم ولی نمیخوام بچه بیارم تو این شرایط. وروزه دست ب دعا شدم فقط بچه دار نشم الان تو این اوضا. 

لعنت به این دنیا 

چرا نمیتونی بخوری؟

بادمجون سرده...رو شیر اثر میزاره....بچه ام شیر بخوره دل درد میگیره..برای همین دکتر بهم گفت غذاهایی که بادمجون داره نخور....

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
منم نمیخورم بادمجون میزارم کنار یا میریزم دور😁😁😁

😐😐اصل بادمجون دیگه بفرست بیاد برای من😅

مرسی دوست گلم. بدتر از این اقدام هم کردم ولی نمیخوام بچه بیارم تو این شرایط. وروزه دست ب دعا شدم فقط ...

ای وای 😢😢امیدوارم هر چی به صلاحته اتقاق بیفته 🙁

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐