2777
2789
عنوان

کباب مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست

من که عاشقشم, پیاز رنده میکنم با نمک و فلفل و زعفرون و یه سیب زمینا کوچولو هم رنده میکنم توش قشنگ کباب درست میکنم میذارم تو ماهی تابه روغن و اندازه ی نصف فنجون اب میریزم و یکم رب و نمک , درشو میذارم قشنگ میپزه 10 دقیقه بعد ابش که کشید دو طرفشو سرخ میکنم اینجوری ام نرم میشه هم خوشمزه تر 

هیچی نزن بهش فقط مرغ چرخ کن پیاز رنده ریز کن ابشو بگیر نمک فلفل زعفران اب شده ورز بده قشنگ پهن کن ک ...

ممنون ... فیله مرغ همینجوری خیلی خشکه خواستم با این روش مزه دار و ترد بشه 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که عاشقشم, پیاز رنده میکنم با نمک و فلفل و زعفرون و یه سیب زمینا کوچولو هم رنده میکنم توش قشنگ کب ...

آهان منم دنبال راهی بودم نرم تر بشه

ممنونم 😊😍

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
ممنون ... فیله مرغ همینجوری خیلی خشکه خواستم با این روش مزه دار و ترد بشه 

گوجه ام سرخ کن خشک نباشه موقع خوردن کره ام بزن بعد پخت سماقم خوبه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

گوجه ام سرخ کن خشک نباشه موقع خوردن کره ام بزن بعد پخت سماقم خوبه

وای وای آره با گوجه ولی گفتم شاید جور در نیاد

وای وای وای دلم خواستا

عزیزم  😍😍

دنبه هم باهاش چرخ کن

دنبه به مرغ بزنم؟؟!!!

من با دنبه چرخ میکنم پیاز و زعفرونم میزنم قشنگ طعم کوبیده گوشت میشخ

با دنبه ؟!

دنبه گوسفند بزن عالی میشه

بو نمیگیره؟