2777
2789
عنوان

مامانایی که ۴ تا ۵ هفته ان بیان دورهم باشیم🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 26268 بازدید | 4356 پست
واسم دعا کن آوا جون هرکی دید واسم دعا کنه منم صدای قلبشو بشنوم‌🙏🏻

نگران نباش عزیزم زود رفتی سونو.ایشالا دو هفته دیگه صدای قلبشو میشنوی  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبید من رفتم خداروشکر نرمال بود و صدای قلب کوچولوش رو شنیدم کلی ذوق کردم😍

عزیزم مبارکه   

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من چون خواب دیدم و حتی تو خواب اسمشم گفتن بهم تقریبا شک ندارم پسره ولی در کل فرقی نداره فقط سالم بی ...

اخی عزیزم من خاب دیدم پسره که میگن برعکسه دختر میشه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
دوستان شما هم ترشح بی‌رنگ یا سفید دارید؟ بدون خارش و سوزش

اوناها طبیعیه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
اخی عزیزم من خاب دیدم پسره که میگن برعکسه دختر میشه

نمیدونم خیلی خواب عجیبی بود. یکی دو ماه قبل از اینکه باردار بشم. خیلی واقعی بود

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
خانوما سونو انجام دادم نوشته ساک حاملگی دیده شد ولی یه اصطلاحی رو نوشته هنوز رویت نشده که ‌البته نسب ...

سلام گلم فتال پل رو گف ،،،چن هفتته برای منم همینو گف از دیروزه حالم خیلی گرفته 

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

سلام عزیزم آره همین فتال پل رو گفت

من طبق پریود شش هفته و یه روز بودم 

و طبق سونو پنج هفته و پنج روز

چرا گلم؟ مگه شما چند هفته ای؟

اگه‌ هفته های پایین باشی طبیعیه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته تو سونو یه چیز دیگه نوشته بود یه مخفف انگلیسی Y.F بود چی بود اولش Y داشت

فتال پل رو دکترم گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ترشح زرد نشانه چیه؟ من هرازگاهی یکم دارم بعضی روزا اصلا ندارم

منم ترشح زرد دارم

ولی نه بو داره نه سوزش دارم. 

نمیدونم واسه چیه

البته من شیاف پروژسترون واژینال استفاده میکنم

نمیدونم شایدم مال اون باشه🤔

منم ترشح زرد دارم ولی نه بو داره نه سوزش دارم.  نمیدونم واسه چیه البته من شیاف پروژسترون واژ ...

منم دیشب شیاف داد دکتر

سیکلوژست میخواستم ولی گفتن هیچ جا نیست و پروژسترون داد

بنظرم واژینال خیلی سخته

تو تاپیکا هم خونده بودم مقعدی انگار جذبش بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دیشب شیاف داد دکتر سیکلوژست میخواستم ولی گفتن هیچ جا نیست و پروژسترون داد بنظرم واژینال خیلی س ...

منم دکترم خارجیشو نوشته بود ولی پیدا نکردم ایرانیشو گرفتم

اره واژینال خیلی سخته همش کثیف کاریه  ولی خود دکترم گفته هر 12 ساعت واژینال استفاده کنم

سلام دوستان منم نی نی دوممو باردارم تو۶ هفتم.حالت تهوع کشت منو🥲

سلام عزیزم خوش اومدی ...دمیترون نداده دکترت مگه؟