بیاین تو این تاپیک تا دنیا اومدنشون و بعدش دورهم باشیم از تجربیات هم استفاده کنیم... شماها سونو رفتین یا نه هنوز؟
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام خوبید من رفتم خداروشکر نرمال بود و صدای قلب کوچولوش رو شنیدم کلی ذوق کردم😍
عزیزم مبارکه
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من چون خواب دیدم و حتی تو خواب اسمشم گفتن بهم تقریبا شک ندارم پسره ولی در کل فرقی نداره فقط سالم بی ...
اخی عزیزم من خاب دیدم پسره که میگن برعکسه دختر میشه
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
دوستان شما هم ترشح بیرنگ یا سفید دارید؟ بدون خارش و سوزش
اوناها طبیعیه
خانوما سونو انجام دادم نوشته ساک حاملگی دیده شد ولی یه اصطلاحی رو نوشته هنوز رویت نشده که البته نسب ...
سلام گلم فتال پل رو گف ،،،چن هفتته برای منم همینو گف از دیروزه حالم خیلی گرفته
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
سلام دوستان منم نی نی دوممو باردارم تو۶ هفتم.حالت تهوع کشت منو🥲
سلام عزیزم خوش اومدی ...دمیترون نداده دکترت مگه؟