2777
2789
پسر نازنینت خوب میشه دامادش میکنی نوه هاتونو به دنیا میاره عزیز دلم به همون اندازه که به خدا ایمان د ...

وای چقد مهربونی شما😭😭😭😭به بزرگی خدا شک ندارم و به رحمتش ایمان دارم اما میگن وقتی کسی دعات کنه زودتر اجابت میشه.دیدن درد کشیدنش برام سخته😭😭😭

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
واسه من فردای عقد همه گرفتن ازم سرویسمو نگاه کردن 😂 ۳تا النگو دستم بودش پیرزن فامیل برگشت گفت پس کو ...

😅😅😅😅😅

اره مثلا هر طلایی داشتم میپرسیدن اینو شوهرت خریده 

،چندگرمع ، چقد خریده ،فلان بیسار

اخه چه فرقی به حال تو داره خریده باشم یا دزدیده باشم😅

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد مهربونی شما😭😭😭😭به بزرگی خدا شک ندارم و به رحمتش ایمان دارم اما میگن وقتی کسی دعات کنه زو ...

عزیز دلم مطمئن باش خوب میشه اینو با اطمینان کامل بهت میگم فکنم خدا از زبون‌من‌داره باهات حرف میزنه تا بهت بگه قشنگم بهترین افریده ی من من پسرتو بهت میبخشم سلامتیشو‌تضمین میکنم مطمئن باش عزیز دلم گریه نکن هر قطره اشکت دل خدارو میلرزونه شما مادری مگه میشه دعاهات به عرش نرسه اروم باش و صبور بهترینم حل میشه

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
عزیز دلم مطمئن باش خوب میشه اینو با اطمینان کامل بهت میگم فکنم خدا از زبون‌من‌داره باهات حرف میزنه ت ...

ممنونم بابت حرفهای قشنگت💚💚💚

به بزرگی خدا شک ندارم.میدونم که خودش هدیه داده خودش هم حفظ خواهد کرد.این ماییم که تحمل درد کشیدن بچه رو نداریم.اما این چیزها باعث نمیشه اعتمادمو به خدا از دست بدم.تا حالا دستی که به سمتش دراز کردیم خالی برنگشته.این دفعه هم شک ندارم حل میشه.فقط ازش میخوام صبر بده تا بتونیم محکم وایسیم دربرابر این امتحان.خدا صبر هیچ پدرومادری رو با بچش و جگرگوشش به امتحان نکشه که سختترین امتحانه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
😅😅😅😅😅 اره مثلا هر طلایی داشتم میپرسیدن اینو شوهرت خریده  ،چندگرمع ، چقد خریده ،فلان بیسا ...

فوضولن دیگه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇