2777
2789
عنوان

پرسینگ ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
پرسینگت طلاس یا نقره؟

نقره

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا دوستت دروغ میگفت یا زایمان نکرده  کجاش درد داره  من بینیمم سوراخه درد نداشت

زایمان ک نکرده مجرده 

ولی خیلی اذیت شد تازه نافسم خیلی بد شده بود ازش چرک میزد بیرون  من اونو دیدم واس گوشمم پشیمون شدم حتی

تیکر بارداری نیست .
زایمان ک نکرده مجرده  ولی خیلی اذیت شد تازه نافسم خیلی بد شده بود ازش چرک میزد بیرون  من ...

عزیزم من مهره‌م طلا بود الان بیشتر از چهارساله که دارم هیچیم نشد دردم نداشتم 

دوستم هم زمان با من سوراخ کرد با مهره معمولی تا الان سه دفعه دراورد دوباره سوراخش کرد همیشه هم بعدش عفونت میکنه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
اصلا درد نداره  فقط دو روز اول یه درد عادی و طبیعی داره  اونجوری نیست که بگم درررررد!انق ...

چه خوب خدا کنه برا منم همی باشع 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
عزیزم من مهره‌م طلا بود الان بیشتر از چهارساله که دارم هیچیم نشد دردم نداشتم  دوستم هم زمان با ...

منم خودم قصد خرید طلا داشتم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
عزیزم اگه از همون اول که میزنه طلا بندازى هم باز تو کاهش دردش بى تاثیره؟

فک کنم طلا بهتر باشه چون عفونت نمیکنه دیگه 

خیلی بهتر از مهره‌های دیگست با تجربه ای که من از خودم و دوستام دارم

اره مشخصه من اصلا نقره نمیدونم حتی گوشوار نقره استفاده کنم گوشم عفونت میکنه