2777
2789
عنوان

باآهنگ خوندم شوهرم بهم گف خراب

1095 بازدید | 49 پست

شوهرم انی اصلاحالش خوب نبود بیخود وبی جهت گیرمیداد منم هی سکوت کردم گفتم حتمااعصابش خورده مراعات کنم تاپیک قبلیم گفتم چیکارمیکرد

خلاصه من بچه هاروخوابوندم ولی پسرم بیداربود رفتم یکم آرایش کردم اومدم کنارش درازکشیدم این آهنگرو پلی کردمhttps://musico.ir/download/ستین-زیبای-منی-تو/

آخراشم خوندم گفتم شاید یکم بحرف بیادواینا برگشت گف ادای خرابارو درنیاربااهنگ مسخره

منم گریم گرف رفتم نشستم اونور گریه کردم اومدگف ببخشید بخدادست خودم نبود وبغلم کرد منم گفتم بامن حرف نزن من خرابم دیگه

یدونه مشت محکم زد سینم پاشد رف بیرون

پسرمم گریه میکرد

حالم ازخودم بهم میخوره بااین زندگیم مرگم برسه راحت شم 😔😔😔😔

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

شوهرم# امشب

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب شما تو اون تاپیک گفتی حالش بده یا میرفتی بهش میگفتی چته یا کلا کاریش نداشتی که بدتر نشه

چ ربطی داره هرچیم بشه مقصر زنه از نظر شما؟

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل
خوب شما تو اون تاپیک گفتی حالش بده یا میرفتی بهش میگفتی چته یا کلا کاریش نداشتی که بدتر نشه

گفتم شایداینجوری بهترباشه😢😢😢

دوست بودین؟

اره