2777
2789
عنوان

از آرایش خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 75 پست
صورت هرکی به خودش مربوطه😊

نخیر چون ما یه مملکتیم و هر چیزی خوب یا بد دودش تو چشم هممون میره ما بخاطر نسل های بعدم ک شده باید اعتماد بنفس مون رو بالا ببریم تا هر روز شاهد تیغ زنی های جراحان زیبایی و شرکت های لوازم آرایشی تقلبی نباشیم

ما.اسکول.نمیشویم😏#  

انتظار از هر چیزی سخت تره  
نصف جامعه عمل های زیبایی کردن بدون آرایش هم خوشگلن

اره دقيقا الان جراحي هاي زيبايي اونم سبك طبيعي و مراقبتهاي پوست و مو رو بورسه خودم هم چندتا جراحي زيبايي كردم ارايش نياز ندارم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای پوست ضرر داره خانومی لباس و غذا بحثشون جداس ولی آرایش مگه خودمون چمونه؟؟    

عقیده شما کاملا محترمه ولی من یک کم متفاوت تر فکر می کنم.چیزهایی زیادی هست که ضرر داره ولی به لذت های زندگی اضافه می کنه.لذتی که به ضررش می ارزه!

هر کسی باید ببینه براش می ارزه یا نه؟ تو کامنت اولم هم گفتم خودم اهل آرایش نیستم اصلا و گاهی مهمونی ، عروسی، جایی به رسم آداب اجتماعی آرایش خیلی مختصری در حد ریمل و رژ می کنم و تمام.قیافه خودم رو هم کاملا دوست دارم و از همه مهم تر هیچوقت نگران نیستم که کسی منو مثلا اول صبح ببینه😂

ولی برای بعضی ها اینطوری نیست

عقیده شما کاملا محترمه ولی من یک کم متفاوت تر فکر می کنم.چیزهایی زیادی هست که ضرر داره ولی به لذت ها ...

هااا چه زبونی داریا منم متقاعد کردی    همون آرایش ملیع قبول  

انتظار از هر چیزی سخت تره  

اینا رو ولش 

چرا بعضیاتون به داغون میگید داغان؟؟؟؟؟

😂😂😂😂نگید خدایی داغان چیه

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
اها پوستت خوبه؟؟

اره خوبه

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم