2777
2789
عنوان

رشته ی انسانی خوبه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق باشماس ولی ایران خیلی کثیف شده این خانم هم مجبوره

دقیقا دوست ندارم زیر بار منت کسی باشم وگر نه پارتی میخوام چیکار

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
چقددلم سوخت ازاینکه گفت پارتی دارم.... بیچاره اونایی ک باپدرومادرمریض و شرایط مالی بدکلی درس میخونن ...

اینجا همه چی با پارتی بازیه خواهر ..💔

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
ماهم کلی پارتی داریم ولی خداشاهده هیچوقت نخواستم باپارتی برم جایی مشغول شم... توامتحان گواهینامه به ...

من مجبورم خانم محترم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
چقددلم سوخت ازاینکه گفت پارتی دارم.... بیچاره اونایی ک باپدرومادرمریض و شرایط مالی بدکلی درس میخونن ...

اره والا،یه عده مثل من کنکوری با استرس وکلی مشکل یه عده ام مثل اولیا حضرت😒این مملکت فاسد شده 

خدایا شکرت❤
اره والا،یه عده مثل من کنکوری با استرس وکلی مشکل یه عده ام مثل اولیا حضرت😒این مملکت فاسد شده 

بخاطر همین مملکت فاسد دارم زیر بار منت عموم میرم وگرنه خودم رو پاهای خودم وامیسم هرچقدر هم این راه کمرم رو بشکنه و صدمه بهم بزنه اما مجبوری دیگه 

هیچ اجباری نیست به هر حال همه یه روز جواب پس میدن موفق باشی😊تو هنوز خیلی جوونی وبعضی مسائل رو متوجه ...

گاهی اوقات اجباری میشه نمیشه گفت هیچ وقت اجبار نیست 

گاهی اوقات اجباری میشه نمیشه گفت همیشه 

عزیزم من سال دومیه که کنکور دادم سال اول به خاطر مشکل مالی نرفتم موندم سال دوم حالا اگه ان شاءالله قبول شم میخوام رو پای خودم بایستم کار کنم و زندگیم رو بسازم توکل به خدا🌹🌹درباره شمام چیزی نمیدونم ان شاءالله همیشه موفق وسلامت باشی

خدایا شکرت❤