2777
2789
عنوان

چرا پسر من همش اسهاله😬😥😩

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه هر چی میخوره ببخشید با همین اسهال شدنش میره و لاغره

عزیزم فقط حواست باشه اب بدنش کم نشه.شاید چیزی تو غذاهاش بهش نمیسازه.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

روزی چند بار شکمش کارمیکنه؟

پسر من دوسالشه یک ماه اسهال بود هر چی بگی دادم دکتر بردم آزمایش همه کار کردم خوب نشد گاهی روزی شش بار شکمش کار میکرد اصلا عاجز شده بودم تا اینکه یکی گفت سنجد یا پودر سنجد بده بخدا آب رو آتیش بود الان یه ماه خوب شده قاطی بیسکویت مادر میکنم میدم صبحانه میخوره عالییییه

روزی چند بار شکمش کارمیکنه؟ پسر من دوسالشه یک ماه اسهال بود هر چی بگی دادم دکتر بردم آزمایش همه کار ...

چه جالب حتما منم پودر سنجد میگیرم

اتفاقا پسرم منم حدود چهار ماه پیش یک ماه کامل اسهال بود و منم خیلی عاجز شده بودم😩

پرو بیوتیک بدنش کمه برای همون هرچند روز اینجورمیشه هندونه نده اب بده میوه ممنوع به جز سیب 

ماست خوبه 

احتمالا بری دکتر لاکت مینویسه 

دستهاشو زود زود بشور 

شیرینیجات ممنوع

چه جالب حتما منم پودر سنجد میگیرم اتفاقا پسرم منم حدود چهار ماه پیش یک ماه کامل اسهال بود و منم خیل ...

حتما بده بهش هم مفیده برا استخوان بندی بچه هم طبیعیه 

همه اینایی که دوستان اینجا گفتن من کردم هییییچ کدوم اثر نداشت فقط پودر سنجد بخدا دعا میکنم به جون اونی که بهم اینو گفت 

بچم زیر چشماش گود شده بود خداروشکر الان گاهی روزی سه بار هم کار میکنه ولی نه آبکی 

مادر خودش میفهمه حال بچه رو

اول آزمایشات کامل بدید،از نظر حساسیتم چک کنید اگر همه چیزش نرمال بود نگران نشید اگر وزن طبیعی بگیره چیزه خاصی نیست...

پسر منم از دوماهگی تا دوسالو نیم اسهال بود روزی ده بار پوشک کثیف میکرد هر دکتر و آزمیشی بردم سالم بود مدلش این بود ولی اول کامل مطمئن بشید...

تب نداره کلا همش اینجوریه مثلا سه روز معمولیه چهار روز اسهال 🥴

وا ب دکترش هم گفتی؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
چرا رفتم مگه میشه بچه یک ماه اسهال باسه و مادر دکتر نبردش هیچیش نبود

عزیزم بچه منم اونجوری بود بردم دکتر ازمایش دادهم سونو هیچی نبود 

یه دکتر خوب رفتیم بدون اینکه ازمایش بدیم گفت پروبیوتیک بدنش کمه 

پروپیوتیک بامیکروب های روده ای شکمی مبارزه میکنه 

اگه پروبیوتیک کم باشه یانداشته باشه اسهال یا یبوست میشه تونت بخون درموردش پسر من همیشه اسهال میشد 

بهش ماست محلی و ماست پروبیوتیک دارپیشنهاد کرد 

و پودر پروبیوتیک نوشت که اسمش بود لیدی لاکت 

مواظب باش بچه اگه اسهال باشه کم وزن کم خون ویتامین واب بدنش کم میشه 

همیشه بهش ماست بده حداقل هفته دوبار