2777
2789
عنوان

جاری گرفتن...

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 22 پست
پس چی؟؟؟؟؟😁😁😁

ولش کن عزیزم قبل اومدن من به اون خونه جاریمم مث تو بود من باهاش خوب بودن ولی خیلی خودشو میگرفت ک مثلا چیه حسودی رو نگم برات برای من کوچیک ترین چیزی میگرفتن این آتیش میگرفت قشنگ شستمش گذاشتمش کنار الان بخدا خودم راحتم پس خواهش میکنم توعم توی ذهنت از اون بت نساز 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولش کن عزیزم قبل اومدن من به اون خونه جاریمم مث تو بود من باهاش خوب بودن ولی خیلی خودشو میگرفت ک مثل ...

راست میگی باید بی خیالش بشم..اخه اون از نظر موقعیت از من پایینترر احساس میکنم اگر بیشتر از من تحویلش بگیرن ناراحت بشم

اخه من همیشه یدونه بودم همه جا ...ی دختر بودم و مرکز توجه حالا ی حس بدی دارم هرچند خانواده شوهرم حلو ...

شوهرت که نباید دیگه جوگیر اون بشه😁

ولی اگه اون دختر خوبیه خودتم باهاش خوب باش.در کل سعی کن عادی باشی، مثل قبل

راست میگی باید بی خیالش بشم..اخه اون از نظر موقعیت از من پایینترر احساس میکنم اگر بیشتر از من تحویلش ...

ن بابا ولش کن  گلم توهم بهش محبت کن تا بفهمنن اصلا بهش حسودی نمیکنی

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
منم عروس بزرگم ...برای توهم هضمش سخته؟؟؟

خوب اولش یکم اره. ولی بعد فکر کردم که اگه سخت بگیرم خودم اذیت میشم. اونم مثل من داره تو خانواده جدیدی میاد. میخوام که باهاش مثل یه رفیق باشم چون همین رفتارو من از خواهرشوهرم دیدم. هنوزم که هنوزه باهم هیچ مشکلی نداریم. نمیخوام از همین الان با بدبینی به این موضوع نگاه کنم چون خودم اذیت میشم.