2777
2789

گفته بودن زنداداششون بده چون تو سفرا فقط خواهر خودشو میبره نه خواهرشوهر. گفته بودن ماهی یبار میره خونه مادرشوهر و بیشتر خود برادر میره 

عزیزدلم این زنداداش قبل هرچیزی یه انسانه... یه انسان واسه شخص خودش حق تصمیم‌گیری و انتخاب داره. حق داره تو این یبار که بدنیا میاد اونطوریکه لذت میبره و حالش خوبه زندگی کنه. خود شما هم همینطور اگه با خواهرشوهرت با خانواده همسرت حالت خوبه با اونا برو مسافرت اگه به هردلیلی چه تیکه چه انرژی منفی چه پر شدن شوهر توسطشون چه تفاهم نداشتن باهاشون و... با اونا بهت خوش نمیگذره نرو. آره عزیزم خود تو هم نرو. آدم سفر میره تا خستگیاش به در شه بیشتر روحیه و انرژی بگیره. من تو زندگیه شما نیستم و از جزئیات زندگیتون خبر ندارم پس قضاوت نمیکنم اما خودم عاشق مسافرت با ۱) خانواده خودم ۲) خواهرشوهر کوچیکم و ۳) دوستام هستم   و اصلااااااا سفر با مادرشوهر و خواهرشوهر بزرگم بهم خوش که نمیگذره هیچ حتی صدبار تو سفر به فکر طلاق میفتم 

حتی خونه مادرشوهرم ماهی یبار بزوووور میرم چون بشدت اعصابم خووووورد میشه و تاچندروز همش فکرای منفی میکنم.

ما مالک برادر، پسر و شوهر نیستیم. نباااااید فکر کنیم برادره منه ماله منه پس باید منو ببره سفر نه خواهرخانومشو. پسر منه من زاییدمش من بزرگش کردم و..... تورو هرکی میپرستید به اندازه کافی زندگی سخت هست واسه هم سختترش نکنیم. اینقد تو زندگی هم سرک نکشیم. اینقد انتظارات مریخی از هم نداشته باشیم

بذاریم وقتی دونفر باهم ازدواج میکنن حالشون خوب باشه. اونطور که دوس دارن زندگی کنن. دلیل حال بد هم نباشیم. 

حتی خود تو هم این حقققققققته حقته حقته تو زندگی مششششترک با شوهرت هرطور احساس آرامش و خوشبختی میکنی زندگی کنی. به اجبار،به زور با تفنگ گذاشتن رو سرش نمیتونی مجبورش کنی حال دلش با تو خوب باشه. ماها انسانیم هرکدوم با دیگری متفاوتیم. این تفاوتو درک کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا اینجا همه بعد ازدواج عقده ای میشن مهم نباشه برات

ای کاش ما زنا مثل مردا بودیم تو این مورد. منطقی

آخه این عقده ای بازیا چیه!!!!!!! واقعا چرا اذیت چرا انتظارات مریخی.

منم باهاتون موافقم.معمولا مسافرت یاخونه کسی که باهاشون راحت تریم بیشتر میریم و بیشتر باهاشون ارتباط برقرار میکنیم.کسی نمیتونه برای دیگری تصمیم بگیره که حالش کجا و با کی خوب باشه.و خدا به ما قدرت انتخاب و تصمیم گیری داده که کی و کجا رو برای بهتر شدن حالمون انتخاب کنیم.و قرار نیست طرف مقابل رو تحت فشار بذاریم که با ما حالش خوب باشه.

همه حرفاتون کاملا درست بود

واقعا انتظار داشتن از کسی جز شریک زندگیت اشتباه محضه مخصوصا فرزند

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

منم دقیقا همینو میگم.مادرای عزیز مادر شوهرای گل شماها یه عمر فرصت داشتید انطور ک میخواهید زندگی کنید و فقط همین یک فرصت بود پس بزارید عروساتون بچه هاتون هم از این یک فرصت عمرشون استفاده کنند وهمانطور ک دوستدارن،زندگی کنند وانتظارات نابجا نداشته باشید

your eyes is my loves😍😍😍

حرفات به شرطی درسته که در مورد بقیه هم همین فکر رو کنیم. 

مادر شوهر از عروس خوشش نمیاد، دوست نداره به نوه پسریش محبت کنه، دوست نداره سر عقد کادو بده، دوست نداره محبت کنه و... چون حال دلش اینجوری خوشه! ولی عروسا دقیقا از همینا مینالن

ما نه مالکیم نه انتظارات مریخی داریم منتها همون عروسی که شما میگی وقت سختی نباید دیگه توقع کمک و همدلی از خانواده شوهر داشته باشه، اینجا میگن بعد ازدواج نباید کاری به زوج داشته باشن خانواده شوهر ولی تا دلت بخواد توقع دارن ازشون

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان