2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بنده خداها بیمار هستن دیگه ، یه فرد با بیماریه مثلا گوارشی به دنیا میاد ، این عزیزان هم با بیماری ...

متاسفم براتون
امیدوارم نظرتون با کمی تحقیق عوض بشه البته بعید میدونم

میگفت:خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو....ببین رسوای عالم میشم همرنگ شما لاشیا نه🙂
ن عزیزم

چی نه ؟

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
اصلنم بیماری نیست دوست عزیز گرایشه گرایش دگرجنسگرا بیماریه ایا؟  این گرایشا چیزییه ک خالق اد ...

ما جز گرایش مرد به زن و بالعکس ، گرایش دیگه ای نداریم 

این‌وسط هرچی هست بیماریه 

علم هم خودش سردرگمه ، یه بار میگه بیماریه ، یه بار میگه بیماری نیست ، از طریق علم قطعیتی براشون وجود نداره ، چون داده هاشون کافی نیست 

اینم یه‌نوع بیماریه که باید درمان بشه ، حالا یه عده سیاستمدار که دنبال فساد اجتماعی هستن دارن جور دیگه این افراد رو توضیح‌میدن و ازشون سواستفاده میکنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خب بنده خداها بیمار هستن دیگه ، یه فرد با بیماریه مثلا گوارشی به دنیا میاد ، این عزیزان هم با بیماری ...

ت سالمی الان؟ 

اوکی ما واس اثبات خودمون به کسی توضیحی نمیدیم

مث این میمونه خر بپرسه قیمت نقل و نبات

کجای دنیا میگه زن و مرد فقط باید باهم رابطه برقرار کنن و اینکارشون استباه نیس؟ یدونه اثبات بیار فقط یدونه