2777
2789

دوستان عزیزم یکی از دوستامون تو نی نی سایت حاجتی دارند که خدا عالمه و ندیده و نشناخته خیلی نگرانشم...به دلم خورده یه ختم انعام گروهی براش نتیجه بده انشاا... با دلهای پاکتون اعلام کنید تا نفری یک صفحه بخونیم منم برا حاجت دل شما از ته دلم دعا میکنم...خودم هر مقدار موند می خونم...اجرتون با جد غریبش

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
ختم انعام چجوریه  چی هست؟

ختم سوره انعام ...فقط هم امروز وقت هست..چون با هم کامل کنیم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من تا آیه 20خوندم التماس دعای زیاد دوستان عزیزم برام دعا کنید یه گره‌ای افتاده توی زندگیم دعا کنید که زودتر حل بشه

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
چشم 🍃 دو صفحه میخونم  از کدوم ص باید بخونم ؟

از آیه ۲۰ تا دوصفحه بعد بخون عزیزم و آیه آخرت رو بگو..ممنونم

سلام عزیزم من تا آیه 20خوندم التماس دعای زیاد دوستان عزیزم برام دعا کنید یه گره‌ای افتاده توی زندگیم ...

ممنوونم عزیزم الهی مشکلتون حل بشه

من چند صفحه بخونم؟

می تونی از آیه ۴۵ تا ۵۹ بخونی

چشم 🍃 دو صفحه میخونم  از کدوم ص باید بخونم ؟

آیه ۲۰ تا آیه ۴۴ از شما ..الهی به حق این روز جمعه حاجت روا باشی

خوندم عزیز

ممنوونم عزیزم الهی به  حاجت دلت برسی

آیه ۲۰ تا آیه ۴۴ از شما ..الهی به حق این روز جمعه حاجت روا باشی

سلام نازنین جان 💛

من قرار بود دیروز بخونم ولی ی متر یهویی پیش اومد و من فراموش کردم متاسفانه 

و امروز خوندم شما گفته بودی که دیروز باید خونده بشه 

درسته خوندم ولی عذاب وجدان دارم و خیلی ناراحتم که نتونستم دیروز بخونم 

منو ببخش