2777
2789
عنوان

بعد از مرگ چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 69 پست

بنظر من این انرژی یاهمون روحمون در جسم دیگه دمیده میشه حالا نصبت به اعمالمون تو این زندگی تو زندگی بعدی جای خوبی بدنیا میایم یا نه بستگی داره‌من اینجوری فکر میکنم‌و بهشت و جهنم‌تو همین دنیاست دیگه نمیدونم کلا هرچی میشه‌مهم نیست اخر یچیزی میشه یا برای همیشه از هستی محو میشیم

جاوید عشق مامان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از هرچی ترسیدم عینا به سرم اومد ،،،،،،

حالا هم همش به ذهنم میاد که میرم اون دنیا همش عذابم میدن و تو اتیش میندازنم بخاطر نخوندن نماز و اینا 

هی خدا قربونت ،،،،،هم این دنیا زجر کشیدم ،،هم اون دنیا باید کلا تو آتش جهنم باشم ،،

کاش به دنیا نمی اومدم یا حداقل این دنیا رو خوش بودم 

وای قربون دستت تاپیک مورد علاقم😂😀

به نظر من جهنم وجود نداره خدایی که این همه عاقل بالقه دلش میاد یه بنده ناقص العقل رو تو اتیش بسوزونه البته این اعتقاده منه نریزین سرم خواهشن من میگم ما بدنیا میام میمیریم و دوباره این چرخه ادامه پیدا میکنه اگه تو زندگی قبلی ادم خوبی بودی تو زندگی بعدی سزاشو میبینی و بلعکس امید وارم خوب توضیح داده باشم 😅😅

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*
میگن همه کسایی ک برای چند دقیقه مردن و برگشتن میگن خیلی اروم بودن و اصلا حتی هیچ حس بدی نداشتن و حتی ...

وای ن من بارو نمیکنم. حتی یجا خوندم حضرت محمدم گفته جون دادن سخته

من بالا سر مریضای ک تو کما بودن و تموم کردن زیاد بودم با وجود بیهوش بودنم خیلی انگار اذیت بودن. حتی یکیشون یادمه ازش مدفوع اومده بود حین جون دادن

یا مریضای هوشیار دیگمون و حالشون بد میشد و نفسشون میگرفت و ما مجبور میشدیم ب لوله تنفس گذاشتن و... خیلی زجر بود هرچی دیدم

خیلی میترسم از نفس تنگی😭😭😭

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

من از هرچی ترسیدم عینا سرم اومد  حالا هم همش به ذهنم میاد که میدم اون دنیا همش عذابم میده و ...

خدایی ک انقد بنده هاشو دوست داره و براشون انقد زحمت میکشه و انقد به فکرشونه نمیاد بنده هاشو بندازه تو اتیش تا قیامت بنظرم خدا بخشنده مهربانه

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

من شنیدم ما توی این دنیا انگار یه عینک زدیم که چیز هایی که باید ببینیم رو نمی‌بینیم مرگ ابن عینک رو برمی‌داره و ما تازه میفهمیم چه کردیم....

مفهوم اصلی دنیا رو ما فراموش کردیم 

به جای اینکه با خدا باشیم به کار های بیهوده فکر و عمل کردیم

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷

من به تناسخ اعتقاد ندارم.  به نظرم خیلی چرخه پوچیه که همش به دنیا بیایم و بعد بمیریم؛ این فقط یه عذابه و هیچ وقت نمیشه به آرامش رسید . از نظر من مرگ فقط یه بخش از زندگیه که ما دیگه به جسم نیاز نداریم و میذاریمش کنار و بقیه عمرمونو با روحمون زندگی میکنیم. بسته به اینکه تا الان چجور زندگی کردیم هم به اون آرامش که دنبالیشم میرسیم.

ب نظرم بهشت و جهنم ما تو همین دیناس کارما#  

بعدشم خدا ظالم نیس ک بخاطردوتا گناه مارو تا ابد تو آتیش بسوزونه

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا