2777
2789
خیلی عوارض داره.من پسرداییم یه دوره ۳۰تایی خورد خوب خوب شد.ولی من ۸۰تا‌خوردم اولا کامل جوشام‌نرفت بع ...

دوره درمانت کامل نشده بوده 

باید براساس وزن مصرف کنید 

دیابت و چربی خون نمیگیره ادم ک😐 ممکنه کبد چرب بشه ک اونم دکتر مرتب کنترل میکنه 

چرااتفاقاچربی خون ممکنه بگیری من مصرف کردم عزیزم زیرنظرمتخصص پوست واینودکترخودش بهم گفت برای هرکی ممکنه یه مدل عوارض داشته باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شنیدم یکی مشکل کبدی پیدا کرده فوت کرده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

عزیزم عوارضش افتضاح شدیده ما خیلیا تو فامیلمون مصرف کردن 

درحدی عوارض داره که تا یک سال اجازه بارداری نداره و هر ماه باید ازمایش کبد بدی

مثلا دختر دایی من میگفت بعد پنج سال هنوزم اون خشکی پوست و مو و ریزش مو رو دارم به خاطر راکوتان 

و اینکه بگم مال همشون بعد دو سه سال دوباره مثل قبل شده

عزیزم راکوتان مث مسکنه موقته اخه شما ببین منطقیه که درمان جوش هورمونی و استرس و پوست چرب و زیر پوستیو و ...... همه این جوشا با یه قرص درمان باشه در حالی که ریشه مشکل هر کدوم متفاوته این نشون میده که کاملا موقتیه ما 5 یا 6 نفر تو فامیل مصرف کردن مال همشونم برگشت

عوارضشم افتضاحه دخترعمه من تا دو سه سال باردار نشد

چرااتفاقاچربی خون ممکنه بگیری من مصرف کردم عزیزم زیرنظرمتخصص پوست واینودکترخودش بهم گفت برای هرکی مم ...

شاید چربیتون رو مرز بودع 

من هم خودم میخورم هم مامانم 

مامانم چربیش رو مرزه براش قرص نوشت 

دوره درمانت کامل نشده بوده  باید براساس وزن مصرف کنید

والا پسرداییم جوشای وحشتناک قرمز گنده داشت با ۳۰تا خوب شد.بعد برای من کم بودن وقرمز نبودن با۸۰تام خوب نشدم.تازه دکتر گفت۵۰تا فقط بخور بعد خوب نشد گفت هفته ای یکی دیگه دیدم جواب نمیده عوارضم داره گفتم ولش کن.با ماسک‌خونگی‌خودمو درمان کردم

والا پسرداییم جوشای وحشتناک قرمز گنده داشت با ۳۰تا خوب شد.بعد برای من کم بودن وقرمز نبودن با۸۰تام خو ...

دکتر خوب نبودع

مامانه من ی دکتر رفت راکوتان داد بهش دیکه چیزی بهش نگفت ک کی بیا 

ولی دکتری ک الان میریم براساس وزن تنظیم کرده 

من۵۵کیلوام گفته باید ۵دوره و نیم مصرف کنی هردورشم ۶۰تا قرصه

شاید چربیتون رو مرز بودع  من هم خودم میخورم هم مامانم  مامانم چربیش رو مرزه براش قرص نوش ...

من وقتی ازمایش داده بودم  پتوجه شدم که چربی خونم بالاترازحدنرمال شده دقیقایک هفته بعداستفاده ازاون داروکه دکتربهم گفت یکی ازعوارض راکوتانه وبعدقطعش مشکلت حل میشه ودقیقاهمینطورهم شد

دکتر خوب نبودع مامانه من ی دکتر رفت راکوتان داد بهش دیکه چیزی بهش نگفت ک کی بیا  ولی دک ...

عزیزم اسم دکتری که پیشش میری بهم میگی؟من بعداستفاده ازقرص دوباره جوشام برگشت