2777
2789

من یه یکماهی هست زایمان کردم یکم لاغرتر از قبل شدم قبل از بارداری باشگاه میرفتم هیکلم خیلی خوب بود .بعد الانم بعده زایمانم یکم لاغر شدم اما مثلا سینه و باسنم همون مثل قبله 

حالا جاریم هی میگه وای چقد از بین رفتی وای باسنت صاف شده سینه هات ول شدن .در صورتیکه خودش مثل مقوا میمونه ولی میگه وای من هرچی هم لاغر بشم بازم با سن دارم ولی تو خیلی داغون شدی

هر بار منو میبینه بلا استثنا اینو میگه نمیدونم چی بگم که لال شه اونایی که با سیاستن بگن چی بهش بگم .؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو‌ جنابعالی قراره زندگیت با باسن من بچرخه که نگران  اندازشی؟

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

با خنده بگو عزیزم ینی تو چیزی مهم تر از باسن من تو زندگیت نداری ؟یا مرسی که انقدر ب فکر ماتحت منی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بگو باشه ازین ب بعد اسمتو میذاریم فلانی(اسمش)باسن!

فان#  

ولی جدی بهش بگو عزیزم خیلی دنیات کوچیکه که خلاصه شده توی یه باس‌ن! من اصلا به این چیزا فکر هم نمیکنم دنیام یکم وسیع تره 😉

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بگومن قبل زایمان ک همه عاشق هیکلم بودن فعلاهم چون بچم مهمترازهیکلمه بااینکه لاغرشدم بازم همه حسرت هیکلمومیخورن بگومن زاییدم لاغرشدم توچی توک ازاولشم استخون بودی😒بگوشوهرم میگه اینجوری خیلی خوبی این هیکلموبیشارازقبل دوس داره

بگو عزیزم پس چرا انقدر حرص میخوری هردفعه منو میبینی میگی

دوست داری برو باشگاه مثل من شو حتی بعد زایمان هم  فرم اصلی بدنت خیلی تغییر نکنه

با مهربونی و آرامش

من آنِ توام        مرا به من باز مده..