2777
2789
شاید سعادت ما تو ازدواج نکردن باشه منم خیلی آشوب بودم به خاطر همین مساله ولی  وقتی اینطوری نگا ...

درسته این حرفت

ولی احساس میکنم داریم با این حرفا خودمو گول میزنیم

خدا خیلی بزرگتر از دردهای ماست... رفیق
هیچی دهه هشتادیا دارن بزرگ میشن

من که دهه هشتادی نیستم اما میشه اینقدر به دهه هشتادیم ها توهین نکنین؟ خوب بد بودن اخلاق ربطی به دهه نداره وگرنه تمام کسایی که مملکتو اینطوری کردن از نسل قدیم نبودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دهه هشتادی نیستم اما میشه اینقدر به دهه هشتادیم ها توهین نکنین؟ خوب بد بودن اخلاق ربطی به دهه ...

توهین نیست خیلی جلوعن فقط تو همه چیز 🙄خودمون یکی داریم تو خونه جهازمنو حاضر کردنی ۱۳سالشه میگه واااای ای کاش من شوهر کنم 😐

واسه هیچ دو نفری نمیشه یه نسخه پیچید دیدم گفته بودی خواستگار دکتر دارم پس حتما موقعیتهای خوبی واست پیش میاد

من خودم گفتم وقتی گزینه درستی تا حالا واسم نیومده به این نتیجه رسیدم که ازدواج نکردن هم چیز بدی نیست

توهین نیست خیلی جلوعن فقط تو همه چیز 🙄خودمون یکی داریم تو خونه جهازمنو حاضر کردنی ۱۳سالشه میگه وااا ...

خب همشون که اینطور  نیستن الان دختر خاله های منم دهه هشتادین اگر بحث تربیت باشه که مامان باباشون ادبشون خیلی بالا نیست .. اما خودشون با من سنگ کاغذ قیچی بازی میکنیم هفت سنگ خودشون دارن با استعداد هاشون پول در میارن خیلی با ادبن 

من که دهه هشتادی نیستم اما میشه اینقدر به دهه هشتادیم ها توهین نکنین؟ خوب بد بودن اخلاق ربطی به دهه ...

نسل قدیمم فکرو افکارشون به درد دهه ۶۰ و۷۰ میخورد وگرنه مملکت به چوخ نمی‌رفت ،مربی کشتی ودوست تختی رو به خاطر کراوات نذاشتن مربی تیم بشه و...

زیاد خبری توش نیست

میدونم شاید خبری توش نباشه

من همه شرایطم خوبه

توی زندگیم همه چیزدارم خدا رو شکر

اما خیلی تنهام دلم میخواد یه نفرو توی زندگی خودم داشته باشم و با هم خوشبخت بشیم

این خواسته زیادی نیس

خدا خیلی بزرگتر از دردهای ماست... رفیق
نسل قدیمم فکرو افکارشون به درد دهه ۶۰ و۷۰ میخورد وگرنه مملکت به چوخ نمی‌رفت ،مربی کشتی ودوست تختی رو ...

خب دیگ منم همینو میگم اگر ببینن دو نفر یه جور رفتار کنن کلی جمع بندی میکنن یه چند تا دهه هشتادی وحشی بازی در بیارن میگن همشون وحشین .. 

میدونم شاید خبری توش نباشه من همه شرایطم خوبه توی زندگیم همه چیزدارم خدا رو شکر اما خیلی تنهام دل ...

برات صلوات می‌فرستم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه