2777
2789

؟

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

برگهایم چه غریبانه در هوا غلطان است😑😐😑

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگها_فروریخت# 💔😶

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

هیچی نازه و عشوه بیا پشماش بریزه!😅😉

شوخی کردم بستگی به خودتون و شخص مورد نظر داره!

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  

بچه بشین درساتو بخون نا سلامتی کنکور دادی 😘😘🥰

پسر دیگه چه موجودیه 

میزنه شیشه قلبتو میشکنه 

دو روز دیگه تایپک: پسره عوضی): میزنیا 😂💔💔💔

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
بچه بشین درساتو بخون نا سلامتی کنکور دادی 😘😘🥰 پسر دیگه چه موجودیه  میزنه شیشه قلبتو میشکنه ...

آره من خودم بهش دلبستم

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه