2777
2789

مثلاهمین چربیای اشباه شده

یا خیلی از موادی که استفاده میکنیم باعث جوش زدن میشه؟

زندگی بهشتی وجود ندارد چون اینجا زمین است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوهوم# 🙁😓💔

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

من اصن صورتم مو نداشت.ینی داشت ولی دیگ در حد گوریل نبود😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

از بس مرغ خوردم صدام شبیه مرغ شد😂😂😓😓💔

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
خخخخخ تخممم میزاری لابد ولی جدا از شوخی واقعا تاثیر میزاره؟

هنوز به مرحله تخم گذاری نرسیده 😂😂  

یه چند سال دیگه هم از این مرغا بخورم پر و بالم در میارم

روی صدای من که خیلی تاثیر گذاشته