2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم خدایا منو بکش راحتم کن😢😢😢😭😭😭😭😭😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 39 پست

خیلی جالب بود...  

بیکاری.موج.میزنع#  

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
وا  مامانم منم بعد کنکور خیلی گیر میده به گوشی م همیشه م دعوت داریم اما ارزوی مرگ نمی کنم 😊😁

🙄😏😏

این رفتار آزار دهنده حالمو بدتر میکنه

فقط این نیست

من با این حالم نمیتونم نیش و کنایه رو تحمل کنم

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم دوستان منطقی میگن اگه تو خونه ظرفها رو بشوری خونه رو جارو کنی مسلما دیگه بهت گیر نمیدن اما اگه یکسره گوشی دستت باشه منم جای مامانت باشم ناراحت میشم

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
خیلی جالب بود...     بیکاری.موج.میزنع#  

واقعا متااسفم واستون

مشکلات دیگران واسه شما جالبه؟؟؟؟؟؟!!!

عجبببب!!!!

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
خب عزیزم دوستان منطقی میگن اگه تو خونه ظرفها رو بشوری خونه رو جارو کنی مسلما دیگه بهت گیر نمیدن اما ...

چندبار بگم😢😢😢

من تو حال عادی نیستمم

متوجهی؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا متااسفم واستون یعنی چی که خیلی جالب بود مشکلات دیگران واسه شما جالبه؟؟؟؟؟؟!!! عجبببب!!!!

عزیزم یعنی این الان تنها دغدغه توعه؟

برای من متاسف نباش 

چون مردم برای دغدغه های کوچیکشون تایپک نمی زنن 

سعی نمی کنن ضعیف بودنشون رو به رخ بقیه بکشن 

جنبه داشته باش گلم الانم چون ناراحتی از تایپکت میرم بیرون

بای...😒😒

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
 چندبار بگم😢😢😢 من تو حال عادی نیستمم متوجهی؟؟؟؟؟؟؟؟

انشالله خدا مشکاتونو حل کنه و ب حالت عادی برگردین الهی آمین 

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 

منم بدم میاد پسرم زیاد تو‌گوشی باشه

بعد مدرسه ها محدودش کردم فقط به روزی ۲ ساعت

فرستادمش کانون زبان و باشگاه و تشویق به مطالعه زیاد درباره مسائلی که براش سواله در هر موضوعی

همیشه بهش میگم اینا روزای خوب زندگیته ، اینجوری بگذرونی ۲۴ ساعت تو گوشی بعدا جز حسرت و پشیمونی چیزی برات نمیمونه،چیزیم به داشته هات اضافه نمیشه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عزیزم یعنی این الان تنها دغدغه توعه؟ برای من متاسف نباش  چون مردم برای دغدغه های کوچیکشون تای ...

چقد بد حرف زدی،بنظرن وقتی نمی تونیم حال کشی رو درک کنیم بهتره چیزی نگیم

استارتر بنظر میاد زود رنجه و الان عصبی

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
 چندبار بگم😢😢😢 من تو حال عادی نیستمم متوجهی؟؟؟؟؟؟؟؟

ما هم جوون بودیم هم این دوره ها رو گذروندیم عزیزم الان تو خونه یکسر مادر پدرم به گوشی های ما گیر میدن من دوتا بچه دارم میرم خونه بابام یه سبد داره میاره هر چی گوشی جمع میکنه میزاره بالای کمد میگه چندشم میشه جلوی من یکسره سرتون تو گوشیه🤭🤭

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
عزیزم یعنی این الان تنها دغدغه توعه؟ برای من متاسف نباش  چون مردم برای دغدغه های کوچیکشون تای ...

من اشتباه میکنم که تو جایی حرف میزنم که آدماش کلا درک ندارن

آره موضوع تاپیکم چیز کوچکیه

ولی وقتی حال روحیت داغون باشه همین رفتارای غلط همین چیزی که بهش میگی دغدغه کوچیک میشه یه رفتار آزار دهنده

شما یا جز همون مادر پدرایی هستی که با غر زدناشون با گیر دادناشون حال آدمو بد میکنن

یا طرفدارشون هستی 

کار مفید؟؟😏😂 شما تو خونه ی ما زندگی میکنی؟؟؟؟ چه میدونی من چیکار میکنم تو خونه من حالم بده عزیز ...

عجب ، نه عزیزم من تو خونه شما زندگی نمیکنم ، علم غیب هم ندارم ، فقط چیزایی که خودت میگی رو ما میدونیم و از روی اونا سعی میکنیم اگه بشه کمکت کنیم . 

شما هم اگه افسردگی داری یا هر مشکل دیگه باید بری دنبال راه حل ،هیچ کس بغیر از خودت نمی تونه کاری بکنه برات و اکثرا هم نمیکنن،  اینکه فقط بمونی گوشه اتاق و گوشی دستت بگیری هیچ چی رو درست نمیکنه ، فقط حالت رو بدتر میکنه. باز خود دانی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

عزیزم حدس میزنم سنت بین ۱۵تا۲۳ باشه، بخشی از احساست برمیگرده به تغییرات بدنت، بخشیشم که بخاطر اینه که کاری برا انجام نداری (شغل)،نظرات دوستان برا انجام کار خونه منطقی بود و بعنوان راه حل بش نگاه کن شاید لحنشون مناسب نبود اما راهیه که باید بری تا اوضاع به نفع تو تغییر کنه،زیاد تو خودت بودن و غرق گوشی شدن واکنش بقیه رو بدنبال داره،بنظر منم سعی کن یکم بیشتر تو کارای خونه مشارکت کنی و در کنار گوشی سعی کن کتاب خوب بخونی تا حال تو و بقیه بهتر بشه،برا رفع مشکلت تلاش کن نه خودخوری 

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!