2777
2789
عنوان

پسره ممکنه هیجاناتش فوران کنه...

136 بازدید | 18 پست

یه پسره چند جلسه اومده خاستگاری سنتی. یه بار گفتم چرا دارین با من جلو میرین گفت خانوادتون خوبن تحصیلاتتون ،بعد سرشو پایین انداخت  لبخند زدگفت یه چیزای دیگه ام بوده خوشم اومده بلاخره.😐  بعدبخاطر یه رفتاری که کرده بودناراحت شده بودم گفت ببخشید ،الهی بمیرم😐،حیف  الان  نمیشه یه حرفای احساسی زد.بعد الان گفته جلسات بعدی بریم بیرون من با ماشین میام دنبالتون مامانم میگه نه سوار ماشینش نشو شاید کنترلشو از دست بد حالا یه خاستگار سنتی اینجوری حرف بزنه مثلا گفت الهی بمیرم😑 یعنی پرروعه ونباید سوار ماشینش بشم؟نطرتون؟

خاک تو سرش 

معلوم نیس به چند نفر دیگه ابراز احساسات کرده 

که الان تو یه جلسهخواستگاری میگه الهی بمیرم💔😶😑🙁

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بالنده ی عزیز 😐

تمام تاپیکاتو خوندم و حفظم 😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
وقتی میگه الان نمیشه حرف احساسی زد ب نظرتون توی ماشین کار احساسی میکنه فکر نکنم

خب اینو گفت ولی بلاخره خجالتی نیس گفت یه چیزای دیگم بوده بلاخره.🙁منظورش یا قیافس یا اندام. دیگه 

خب اینو گفت ولی بلاخره خجالتی نیس گفت یه چیزای دیگم بوده بلاخره.🙁منظورش یا قیافس یا اندام. دیگه&nbs ...

خب عزیزم شاید منظورش اخلاق پاک دامنی و...مثبت فکر کن

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
خاستگار سنتی میگه الهی بمیرم😑سنتی رسمیه

چیزی نگن میگین خشکه درد نمیخوره بی احساسه 

چیزی بگن بدبختا منحرفن منظور داره در هر حالت یه چیزیشون هس

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست