2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نگاه کردنما دردسر شده

ی جوری به ادم نگاه میکنن انگار ارث باباشون خوردیم

میرم پباده روی بعضیا ی جور نگاه میکنن انگار من باعث چاقیشونم به شوهرم میگم میخنده میگه خب چرا میری هیکلتو نگاه میکنن میگن این چرا میاد پیاده روی حرصشونو در میاری بهت بد نگاه میکنن 😂😂😂

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
چرا؟ بد میشه ینی؟

بهش نمیاد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عزیزم همه مخلوقات خدا نقاشی خدا هستند و همه یه زیبایی به خصوصی دارن مثلا چشمای شما واقعاااا عالی هستن 

اگر از این بعد نگاه کنی میفهمی همه تو جایگاه خودشون واقعاا چهره‌هایی ناب و خیره کننده دارن 

می‌دونم خیلی فلسفی بود ولی واقعی بود😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

معمولی هستی 

بنظرم خالتو بردار 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
این نگاه کردنما دردسر شده ی جوری به ادم نگاه میکنن انگار ارث باباشون خوردیم میرم پباده روی بعضیا ی ...

پز-زیر-پوستی#  

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
پز-زیر-پوستی#  

😂😂😂😂 

پز-زیر-پوستی#  

اين ديگ زير پوستي نبود عملا حالمون بهم خورد ديگه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

این نگاه کردنما دردسر شده ی جوری به ادم نگاه میکنن انگار ارث باباشون خوردیم میرم پباده روی بعضیا ی ...

وای همینو بگو مربی من میگه با 180 قد وزن 75 ن شکم ن پهلو با این چشم وابرو این لب وگردن بدون شکم وپهلو هر روز کباب اهو  دیگه براچی میای باشگاه؟ 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .