2777
2789
وایی🤣 باور کن به نظر خودم پایینی خیلی خوشگلتره

جدا از شوخی در یه حدن.زیاد فرق ندارن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه سودی واسه شما داره که بدونید چه سودی برای من داره؟

باوش بابا

جنبه_داشته_باش#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
عه جدا مرسی

آره.اولی  آرایش نداره ولی دومی داره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
به جاش اولی کلییی ادیت داره و خیلی جاهاش فتوشاپه

فقط پوستشو صاف کرده دیگه.حالت چشم و فرم بینی و لب و ابرو همونه.

نه عزیزم چشماشون کشیده و آبی کرده رنگ بندی صورتشم تغییر داده

بازم قشنگتره.نمیدونم نظر من اینه

اره خب طبیعی به نظر میاد ولی رنگ چشم خودش قهوه ایه و پوستش تیرست

اگه اینطور که میگی باشه میشه یه چهره ی شرقی زیبا وجذاب😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز