2777
2789
عنوان

میشه یکی بگه همزاد چجوری بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 37 پست
والا فالگیر به منم این حرفو زده بده سه سال پیش گفت یه تومن بده دعا بنویسم اذیتت نکنه من فقط گاهی پش ...

اون فالگیر از گرگ سرگردنه هم بد تر بوده و یه کلاهبردار به تمام عیار یه دعا نویس و فالگیر حرف پول مبلغ نمیزنه که اینقد میشه چون خودم دیدم یه افغانی و یه پاکستانیو که واقعا دعا نویس کارش بستن دیو بود😬

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
والا فالگیر به منم این حرفو زده بده سه سال پیش گفت یه تومن بده دعا بنویسم اذیتت نکنه من فقط گاهی پش ...

اولا قبل دراز کشیدن ۱۰ تا نفس عمیق و منظم بکش تو هوای آزاد .....دوما گرمی بخور بالش بلند بزار زیر سرت و فقط رو پهلو بخواب هیچ وقت به پشت نخواب اگه دیگه بختکی شدی بیا منو فحش بده 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون فالگیر از گرگ سرگردنه هم بد تر بوده و یه کلاهبردار به تمام عیار یه دعا نویس و فالگیر حرف پول مبل ...

دقیقا طبق یه سری کتاب خفن که خوندم کسی که علم ماورا داره ازش سواستفاده کنه و به نفع خودش استفاده کنه تاوان داره براش هیچکاری نمیتونن برا خودشون انجام بدن .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
یعنی چی یه چاقو؟؟؟ 

چاقو تیز بدون چوب و پلاستیک تمام فلز وقتی می خوابه بزاره کنارش 

نوک تیز من خودم اجنه عاشق داشتم بلایی به سرم اورده بود که از وجود هرچی زن و جنس مخالف بدم می اومد و از زندگی سیر سده بودم

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
چرا من همه حا تورو میبینم😂😐

چون من نظر میدم همه جا بدون هیچ قصد و بی احترامی😐 

چون من نظر میدم همه جا بدون هیچ قصد و بی احترامی😐

مستدام# باشی#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
اون فالگیر از گرگ سرگردنه هم بد تر بوده و یه کلاهبردار به تمام عیار یه دعا نویس و فالگیر حرف پول مبل ...

خب وقتی میشه با قرآن از شر جن و همزاد در امان موند چرا بریم پیش دعا نویس؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
دقیقا طبق یه سری کتاب خفن که خوندم کسی که علم ماورا داره ازش سواستفاده کنه و به نفع خودش استفاده کنه ...

درخواست مبلغ یعنی کلاهبردار ی دعا نویس هس خودت هرچی بهش بدی قبول ولی از تهه دل راضی باش و چیز خوب بهس بده در حد توانت دعاش بیشتر میگیره 

من خودم جن عاشق داشتم تا اینو بستم نابودم کرده بود 

خدا خیر بده دعا نویس افغانی رو😐 هرکجا که هس خدا نگهش دارع طلسمی بهم داد که کلا جن ازم دور میشد با اینکه نمیخواس و مجبور بود

اصلا حرف پول نزد که فلام قدر باید بدی 

چون طلسم و دعای من مشکل بود اذیت سد خیلی 

یه خون باید واسع اجنه میشد که بردم براش اون خون انجام شد من خوب سدم و دعاهایی که بهم داد و دستو رش که چه جوری باید انجام داد

روز آخر که 2 ماه طول کشید من خوب شدم 

و اومدم بهش هم پول دادم و 2تا گوسفند

الحق حلالش 

مستدام# باشی#  

ولی هیشکی یه نظر و جواب به من نمیده 

البته سن بالا باشه 35 40

ولی هیشکی یه نظر و جواب به من نمیده  البته سن بالا باشه 35 40

🥺🙄من کوچولوام😆

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
خب وقتی میشه با قرآن از شر جن و همزاد در امان موند چرا بریم پیش دعا نویس؟

همزاد اگر به بدنت رجوع کرده باشه قران کریم که هس چون تو وجود تو هس خیلی اذاری بهش نمی رسونه باید مستقیم و صاف با خودشو بکشی بیرون با اجنه دیگه هم زبونش

و دعایی که خونده میشع و نوشته همه اونا کار اجنه هس دعا فقط یه ادابشع که اجنه فرمان احرا کنه

🥺🙄من کوچولوام😆

از خانومای بزرگتر از خودم به پرسم بهتره ولی هیشکی جواب نمیده 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ ضروریه

از خانومای بزرگتر از خودم به پرسم بهتره ولی هیشکی جواب نمیده 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂ ...

خب تاپیک بزن

اره بهترع

همزاد اگر به بدنت رجوع کرده باشه قران کریم که هس چون تو وجود تو هس خیلی اذاری بهش نمی رسونه باید مست ...

نه با سوره بقره خیلی راحت میشه هر جن و همزاد و شیطانی رو دور کرد تضمینی

از سوره بقره قویتر نداریم ،موکلای این سوره اصلی ترین وظیفشون همین کاره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲