2777
2789
بعدش دوستم اومد پیویمو گف اون دوست داره فالوش کن فالوش کردم بک داد بعد من اصلا استوری نمیزارم (خیل ...

سلام 

یه سؤال خانوم، میتونم به پرسم

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کل چت ما ی روز و نیم شد اما من بی اعتماد به نفس تو اون دو روز  کلا ازین رو به اون رو شدم اما بعدش شکستم خیلییییی سخت مسافرتم بودم و همه فک میکردن دوس پسرم ولم کرده و میخاستن با هام حرف بزنن 🥲

قیافم عینه افسرده ها شده بود حتا حوصله آرایش کردنم نداشتم

کیوت تو دل برو🙈💛🍫
کل چت ما ی روز و نیم شد اما من بی اعتماد به نفس تو اون دو روز  کلا ازین رو به اون رو شدم اما ب ...

علاوه بر کراش 

دوس پسرم داشتی

عجب-بابا-عجب#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

الان یک سال ازون موقع گذشته اما هنوزم میخامش (به همه گفتم اصلا دیگ برام مهم نیس) ما ۶ سال تفاوت سنی داریم (از نظرش خیلییی زیاد بود ) همه بهم میگفتن خیلی زشته چجوری عاشق این شدی (نمیخام ازخودم تعریف کنم اما قیافم خوبه) وضع مالی‌شون مثه خودمونه تقریبا

کیوت تو دل برو🙈💛🍫
الان یک سال ازون موقع گذشته اما هنوزم میخامش (به همه گفتم اصلا دیگ برام مهم نیس) ما ۶ سال تفاوت سنی ...

بابا بیخیالش شو خودت داری میگی چطور تحقیرت کرده

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

چن وق پیش بیوگرافیش شد این 🤍 بعدش امروز شدbe alone......🙃 خیلی دلم گرفت نمیدونم چرا زندگی اینجوریه چرا ما عاشق آدمایی میشیم که بهشون نمیرسیم چرا ما عاشق اونایی نمیشیم که عاشقمونن من الان شاید ۳ ماه ا بار تو ماشین ببینمش 🙃

کیوت تو دل برو🙈💛🍫
نح ما منتظریم بگه ها😡😡😡واسا اخرش 

باشه 😐  حالا مگه چی گفتم، 

حواسم نبود دارن تعریف می کنن ببخشید 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
علاوه بر کراش  دوس پسرم داشتی عجب-بابا-عجب#  

میگم همه فک میکردن من تاحالا واس اون با هیچ پسری دوس نشدم 

اما اون واس لایک کردن عکسای ی دخترم رد نداده

کیوت تو دل برو🙈💛🍫
باشه 😐  حالا مگه چی گفتم،  حواسم نبود دارن تعریف می کنن ببخشید

همه# چی#  

چن وق پیش بیوگرافیش شد این 🤍 بعدش امروز شدbe alone......🙃 خیلی دلم گرفت نمیدونم چرا زندگی اینجوریه ...

معلومه قصد خوبی نداشته و فقط دنبال دوس شدن و سو استفاده بوده اگه نه وقتی دیده اشنایی و ممکنه گندش دراد پا پس کشیده اگه واقعا ازت خوشش اومده بود که خوشحالم میشد طبیعتا