کل چت ما ی روز و نیم شد اما من بی اعتماد به نفس تو اون دو روز کلا ازین رو به اون رو شدم اما بعدش شکستم خیلییییی سخت مسافرتم بودم و همه فک میکردن دوس پسرم ولم کرده و میخاستن با هام حرف بزنن 🥲
قیافم عینه افسرده ها شده بود حتا حوصله آرایش کردنم نداشتم
خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄 𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانمتمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
الان یک سال ازون موقع گذشته اما هنوزم میخامش (به همه گفتم اصلا دیگ برام مهم نیس) ما ۶ سال تفاوت سنی داریم (از نظرش خیلییی زیاد بود ) همه بهم میگفتن خیلی زشته چجوری عاشق این شدی (نمیخام ازخودم تعریف کنم اما قیافم خوبه) وضع مالیشون مثه خودمونه تقریبا
الان یک سال ازون موقع گذشته اما هنوزم میخامش (به همه گفتم اصلا دیگ برام مهم نیس) ما ۶ سال تفاوت سنی ...
بابا بیخیالش شو خودت داری میگی چطور تحقیرت کرده
خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄 𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانمتمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
چن وق پیش بیوگرافیش شد این 🤍 بعدش امروز شدbe alone......🙃 خیلی دلم گرفت نمیدونم چرا زندگی اینجوریه چرا ما عاشق آدمایی میشیم که بهشون نمیرسیم چرا ما عاشق اونایی نمیشیم که عاشقمونن من الان شاید ۳ ماه ا بار تو ماشین ببینمش 🙃
چن وق پیش بیوگرافیش شد این 🤍 بعدش امروز شدbe alone......🙃 خیلی دلم گرفت نمیدونم چرا زندگی اینجوریه ...
معلومه قصد خوبی نداشته و فقط دنبال دوس شدن و سو استفاده بوده اگه نه وقتی دیده اشنایی و ممکنه گندش دراد پا پس کشیده اگه واقعا ازت خوشش اومده بود که خوشحالم میشد طبیعتا