2777
2789
عنوان

قدیمی ترین کاربر نی نی سایتُ که میشناسین تگ کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 197 پست
حالا برگشتی با ادب شدی ؟ 😂 😂 😂

نه والا هنوزم خعلی بی تر ادبم 😝😂😂😂ولی دور از چشم نی نی یار😂💔

نی_نی_یار۵# برو این هشتگو بخون پیامای پریسا ۱۳۸۲ رو ببین  اگه حوصله داری البته😐😂😂♥

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یادمه دیس لایک هم اون زمان بود. حذف تاپیک دست خودمون بود. استارتر توی  تاپیکش هر پستی از هر کسی رو میتونست پاک‌کنه. شکلک های متحرک بود. یه صفحاتی هم ستاره بارون و گل بارون میشد. نمیدونم‌چطوری.  مورد بعدی اینکه کاربرا خیلیی خیلیی مودب و رسمی باهم صحبت میکردند و خبری از توهین و حمله و گزارش و...اصلاااا نبود.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
این سایت سال ۸۶ راه اندازی شده چطور ۸۳ عضو شده

ینی.بلوف.زده😐# 😂😂😂😂😂💔

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
😗😗

عیول 😝😂❤

من یادمه دیس لایک هم اون زمان بود. حذف تاپیک دست خودمون بود. استارتر توی  تاپیکش هر پستی از هر ...

سایت امکانات خوبی داشته...ای کاش برگردیم به دوران قبل 

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
گرچه من خیلی هم قدیمی نیستم ولی اینجا یه حالت اعتیاد آوری داره     هر از گاهی ترک میکنم د ...

همه مون اینطوری شدیم😂😂😂

سایت امکانات خوبی داشته...ای کاش برگردیم به دوران قبل 

ولی عکس هارو اپلود میکردیم.‌عکس گذاشتن دردسری بود😁

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من از سال ۹۵ اینجاااام با کاربری های متفاوت🙂 معتادم چندین بار خودم خواستم لغو کاربری بشم ب ی ماه ...

همه مون اینطوری شدیم😂😂😂