2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 35 پست
برای مرکز که به نظرم بهتره اول تحقیق کنید ببینید اونایی که چند جلسه رفتن راضی بودن یا نه، البته بدن ...

عزیز من رفتم لیزر جلسه اولم بود چند روز پیش الان بغل ران پام سوخته و لکه قرمز شده میخاستم بدونم اینا میرن؟ با چی میرن چکار کنم پماد چی بزنم؟

عزیز من رفتم لیزر جلسه اولم بود چند روز پیش الان بغل ران پام سوخته و لکه قرمز شده میخاستم بدونم اینا ...

آره خوب میشه ،اما ترمیم کننده بزنید زودتر خوب میشه 

ببینید باید بعد از هر جلسه تا 24 ساعت بعدش پماد زینک اکساید بزنید و بعد از لیزر تا 4 ساعت بعد نباید با آب سرد بشورید تا 24 ساعت هم نبايد با آب گرم بشورید تا 48 ساعت بعد لیزر هم نبايد با صابون و مواد شوینده بشورید. 

و بهتره لباس های گشاد و نخی بپوشید. 

الان همون پماد زینک بزنید. یا میتونید پماد زینک و بتامتازون ترکیب کنید بزنید، روزی یکی دو بار بزنید تا خوب شه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من برای جوانسازی صورتم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶