2777
2789
عنوان

برای یک دختر ۲۱ساله چه نصیحتی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون به‌صرف اینکه دختری نگو موفقیت و درس و کار میخوام چیکار شوهر میاره  خیررررر  به همون ...

رفتم دنبال درس و کار و موفقیت بهترین دانشگاه پذیرفته شدم شاغلم هستم 

و کسی که دوسش داشتم بعد ۶ سال راحت کنارم زد و رفت :)

همینکارایی رو ک کردم ،درس میخوندم...در کنار درس موسیقی یاد میگرفتم...رندگی رو خیلی جدی نمیگرفتم که روزامو با استرس فردایی ک هنوز نبومدهدخراب کنم...باهرکس دوست نمیشدم...من همیشه رفتارم‌چارچوب خاص خودش رو داشت و از خط قرمزهام عبور نمیکردم

شوهرکن اگه کردی بچسب به زندگیت به داشته های مردم اهمیت نده

نه مجردم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مرسی عزیزم

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
رفتم دنبال درس و کار و موفقیت بهترین دانشگاه پذیرفته شدم شاغلم هستم  و کسی که دوسش داشتم بعد ۶ ...

اگه دوستت داشت میموند و اگه رفته یعنی مال تو نبوده پس بهتر ک دورت خلوت شد تا اونی ک مال توا بیاد پیشت

اینو واقعا بهش رسیدم و شعار نمیدم

خانم آقای دکتر

خودم رو درگیر هیچ پسری نمیکردم 

عاشق نمیشدم 

خوب درس میخوندم و وارد ی دانشگاه خوب و معتبر میشدم 

رشته ی عالی سعی میکردم قبول شم حالا هرچقدر ک لازم بود پشت کنکور میموندم،  ک شغل آینده ی تو روی ازدواج و آینده بچه هات و موقعیت اونا بسیار تاثیر داره 

ب حرف مردم اهمیت نمیدادم 

ی کاره پاره وقت پیدا میکردم و مستقل میشدم حتی با حقوق کم 

زبانم رو تقویت میکردم 

ورزش میکردم 

با هیچکسی صمیمی نمیشدم و رازهامو ‌نمیگفتم 

کتاب های بیشتری می خوندم 

بیشتر ب نصیحت های بزرگترا گوش میدادم ،واقعا لازم نبود ک هر چیزی رو امتحان و تجربه کنم 

منافع خودم رو همیشه در نظر میگرفتم 

از پس اندازم ب هیچکسی چیزی نمیگفتم حتی خانواده ام، چون باعث توقع میشه 

و بیشتر از هر چیزی از روحم مراقبت میکردم

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
شما هم یه کم بیشتر فکر کن 

من نصیحت نخواستم😉

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
عزیزم من ۱۸ سالمه ولی خب حالا میگم بهت اول اینکه عاشق نشو اصلا و ابدا مخصوصا اگر اختلاف فرهنگی باشه ...

ینی چی اختلاف فرهنگی دارین ازدواج نکن خب من خانوادم خیلی حساسن نمیزارن سر کار برم خیلی تعصبین همش ارزوم اینه ک با ی مرد ازدواج کنم ک تو خانواده ای بزرگ شده باشه ک خیلی امروزی باشن و ذهنشون باز باشه و البته پولدارم باشن وضع مالی بابام زیاد خوب نیست 

ینی اشتباه میکنم باید بایکی ازدواج کنم ک درحد خانواده خودم باشه ک دوباره همین اش باشه و همین کاسه؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️