2777
2789

من چندساله درگیر سردردای شدیدم

تا حالام نرفتم دکتر هی پشت گوشم انداختم 

امروزم یکم گریه کردم یه سردرد شدیدی گرفتم همراه با حالت تهوع ۳تا قرص خوردم اثر نکرده

بعد دخترخالم به من میگه ازدواج کنی خوب میشه

میگفت منم مجردیم سردرد شدید میگرفتم رفتم دکتر بهم گفت اینا مال سن بلوغه ازدواج کنی چون ار... نمیشی باعث سردرد میشه بهتر میشی میگه از وقتی ازدواج کردم سردردام رفته 

میگم راسته واقعا؟ از اون میتونه باشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خا# بوگو# دیگه#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

خدا شاهده وای بحالت دستمون انداخته باشی یه چی الکی بگی

تیکه تیکه شدتم تحویل نمیدیم 

خا بوگو مس مس نکن 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من چندساله درگیر سردردای شدیدم تا حالام نرفتم دکتر هی پشت گوشم انداختم  امروزم یکم گریه کردم ...

دکترا بعد شنیدن این تجویز

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩
من چندساله درگیر سردردای شدیدم تا حالام نرفتم دکتر هی پشت گوشم انداختم  امروزم یکم گریه کردم ...

گفتم خودا میخاد چی بپرسه که میگه نخورینم😂😂

نی# نی# ها# حمله_آدم_خوار_ها#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜