2777
2789
عنوان

یدقیقه بیاین خواهشا

47 بازدید | 11 پست

یکی از آقا پسرهای دانشگاه که خیلی باهم صمیمی بودیم گفت که از من خوشش میاد درباره ازدواج گفت منم گفتم هروقت درست تموم شد و کارت اوکی شد بعد صحبتشو میکنیم همش میگفت دوست دارم و اینا

آخرین باری که صحبت کردیم من از قصد جواب ندادم ببینم عکس العملش چی هست و جالب اینجاس ایشون که انقد ادعای دوس داشتن میکرد دیگه پیام نداد و اصلا نپرسید بگه اصلا زنده ای یا نه اتفاقی افتاده 

حالا مادرم که از اون آقا خوشش اومده بود میگه تقصیر توعه خیلی سختگیری و ...

یعنی من کارم اشتباهه؟ این آقا هنوزم که چندماه گذشته یکبار پیام نداد بگه چیشده شاید اصلا من مردم ! والا سگ همسایمونم دو روز نبینیم دلمون تنگ میشه😑 از اون موقع مامانم غرغر می‌کنه چرا اینکارای بچگونه رو میکنی

خوب تو بهش گفتی نه. چه انتطاری داری که دنبال سرت بدوه. به نظرت رفتار اون طبیعیه گفته دوست داره. عاشق دلخسته ت که نیست دور روز بی خبر باشه دق کنه. ولی وقتی هنوز درسش تموم نشده و کار نداره چرا مامانت میکه سخت گیری!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلن دوست نداشته بیخیالش شو

رفته سراغ یکی دیع

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

حالا اصلن اونو ولش#  

توخودت چرا اصلن یه پیام ندادی ببینی اقا زنده اس یا مرده🤣🤣🤣

توقع_نداشته_باش_خاهر#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
خوب تو بهش گفتی نه. چه انتطاری داری که دنبال سرت بدوه. به نظرت رفتار اون طبیعیه گفته دوست داره. عاشق ...

بهش نه نگفتم گفتم کارت اوکی شد بعد صحبتشو کن مامانمم نمیدونم چرا واقعا از از اون خوشش اومده بود فقط بمن غر میزنه از نظر خودم کارم اشتباه نبوده ☹️⁩😂

بهش نه نگفتم گفتم کارت اوکی شد بعد صحبتشو کن مامانمم نمیدونم چرا واقعا از از اون خوشش اومده بود فقط ...

خوب شاید اونقدرا دوست نداشته که بخواد به مات صبر کنه. یعنی اون لخظه خیلیم قصدش جدی نبوده

حالا اصلن اونو ولش#   توخودت چرا اصلن یه پیام ندادی ببینی اقا زنده اس یا مرده🤣🤣🤣 توقع_ن ...

چون هرروز استوری گذاشت و زنده بود در حال گردش بعنوان یه دوست و هم دانشگاهی واقعا انتظار داشتم ازش ضمن اینکه من ادعای دوس داشتن نکردم ولی ایشون که هی اصرار میکرن چرا اینجوری رفتار کرد

حالا اون به جهنم من حس خاصی نداشتم بهش مامانم خیلی رو مخم رفته⁦☹️⁩

خوب شاید اونقدرا دوست نداشته که بخواد به مات صبر کنه. یعنی اون لخظه خیلیم قصدش جدی نبوده

والا منم همینو میگم کسی که اولش جا میزنه بدرد من نمیخوره ولی بهم میگن سختگیر

چون هرروز استوری گذاشت و زنده بود در حال گردش بعنوان یه دوست و هم دانشگاهی واقعا انتظار داشتم ازش ضم ...

عع پس دوست نداشته

بیخیال حرفای مامانت

مامانا زیاد گیرمیدن ب چیزای بیخودی

والا منم همینو میگم کسی که اولش جا میزنه بدرد من نمیخوره ولی بهم میگن سختگیر

اخه انتظار تو بیجائه. تو توقع داری مثل عاشقای دلخسته بیوفته به پات. نه بابا از این خبرا نیست دنبال اینام نباش. به نظرم رفتار پسره نرماله