2777
2789
عنوان

دلم نی نی می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 37 پست

از اینکه همسرم دیگه همکاری نمیکنه خیلی اذیت میشم چون سنمم داره میره بالا اما اون میتونه زن بگیره تو هر سنی بچه دار بشه اما من نه

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
ینی درمان نداره؟

میگن داره اما من نشدم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی درمان نداره؟

یعنی درمان نداره فقط میشه کنترلش کنی 

میگن داره اما من نشدم

به خدا توکل کن❤

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بیاین دلداریم بدین. دیگه پاهام رمق نداره ادامه راهو برم خسته تر از همیشه ام

از قرص از امپول از بی بی های منفی از دوره های بی نتیجه از نگاه مردم از حرف مردم از زخم زبون شوهر از اینکه هرجا میشینه میگه می خوام زن بگیرم از خیانتای همسر از زندگی از کار از خودم دیگه خسته شدم یه بغضی تو گلومه دلم می خوام با یکی درد دل کنم ولی نمیشه اینارو به هر کسی زد

چند بار تی وی اف کردی؟ چند تا جنین داشتی عزیزم؟

2 بار 7تا جنین

الهی بمیرم عزیزم

خدانکنه  

هر بار خودمو قوی نشون میدم ولی پاهام دیگه رمقی برای ادامه راه نداره از شنبه باید ورزشو جدی پیش بگیرم پیاده روی رو برم داروهای اینو فولیک و گلوکوفاژو مرتبتر مصرف کنم کلومیفن و امپول هم برای دوره جدید دارم که یک ماه به بدنم استراحت میدم از ماه بعد مصرف میکنم یه سری داروی گیاهی هم گرفتم که باید مصرف کنم چله سوره مریم هم دارم.............