2789
عنوان

واااای🤣🤣🤣🤣مردم از خنده😅😅😅😅🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 63 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی من دیدنش دیروز ۲۴ صفحه بود.بعدشو نمی‌دونم. یکی دیگه هم تاپیک زده بود انگشتم گیر کرده تو دماغم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂انگشتش ببین چه انگشتی بوده تو دماغ رفته در نیومده 

ورووودی رفته خروجی نداشته یه طرفه بوده

یه پسره خل و چل تایپک زده واسه جلب توجه 

پسر# دیوونه# 😖😶💔

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
عجیب نیست ک دوتا مورچه داری جیمی و جری 😐 مارو سرکار گذاشته میخنده بهمون حسم میگه منظورش دوتا تخماشه

وااااااااااای😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت دخترررر🤣🤣🤣🤣چه حدسیییم زدی

عجیب نیست ک دوتا مورچه داره جیمی و جری 😐 مارو سرکار گذاشته میخنده بهمون حسم میگه منظورش دوتا ت ...

نه بابا خودش تو یکی از تاپیکاش گفته تاپیکام‌فانه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ملتم میان قربون صدقه مورچه هاش😂

🤣🤣🤣🤣🤣ولی خدا این عالی بود فکر کن همون لحظه هم  داره معدشون و ماساژ میده خوب بشه😐😅🤣 یکی بهش کفته بود ماساژش بده در حالت چرخش عقربه های ساعت