2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 25 پست
نه‌دو تا کتاب تایپ کردم‌ هر کدوم حدود ۱۵۰ صفحه حدود دو سال پیش ۲۰ تومن داد مال یک‌انتشاراتی بود

۲۰ هزار

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
۲۰ هزار

بله

کلی کلمه ی قلمبه سلمبه عربی و کلی آیه الله و حجه الله هم داشت که مخم ترکید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کم داده ک بی انصافا

اوهوم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یعنی چطوری؟درآمد از راه تبلیغه؟

منم چیزاییه که میبینم ،خودم ندارم،طرف یه پیج میزنه مثلا کارای روزمره ش رو میزاره حالا با یه آهنگ قشنگ ادیت میکنه،یا متن خوب مینویسه یا تجربه هاشو اشتراک میزاره بعد هرچقدر فالوورش زیاد باشن طبیعیه که پیجای دیگه ازش میخوان اونارو تبلیغ کنه ،حالا فالوور بیشتر مساوی با پول بیشتر تا یه پیج تبلیغ کنه