2777
2789
عنوان

درخواست دوستی کاربر مرد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5609 بازدید | 164 پست

مگ مجبوری ،قبول نکن.

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو میخاستی درخوات قبول نکن ج ند

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

خب

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

والا انقدر که خانما اصرار دارن اقایون باشن خودشون اصرار ندارن،هی طرفداریشونو میکنن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

خب چرا درخاست کاربر مردروقبول میمکنید که به حرف زدن برسه 😑

قبول کردی حرف زده بعد میگی وای بیاید ببنید چی میگه؟؟؟

از اسم وجنسیتش معلومه گمونم که مرده !!!

درخاست قبول نکنید اگه تو تاپیکا هم آقایی بد و نامتعارف برخورد میکنه نی نی یارو در جریان بزارید 

خودت هم همچین خوب حرف نزدی باهاش ،قبول نکنید ،قبول میکنید میبینید مرده جواب ندید ولغوکنید نه اینکه حرف بزنید وبعدم بگید معترض شیذ 

تو چرا قبول کردی؟؟؟طبیعتا یه مرد درخواست میده نمیاد با هم درمورد نماز جمعه صحبت کنید

یکمم جنبه داشته باشید سایت عمومیه لابد تو اینستا هم کسی بیاد دایرکت استوریش میکنی!!!

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂