2777
2789
عنوان

رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 24 پست

خیالت راحت قبولی🙄

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یادت باشه روحیتو حفظ کنی اگ درسیو کم گرفتی خودتو ناراحت نکن بخدا ارزش نداره مث من تپش قلب بگیری ناراحتی معده بگیری به خاطر یه معلم عقده ای

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
هفتم شدم ۱۹.۸۰ هشتم ۱۹.۹۰ نهم ۲۰ الف اوردم 

وااای خوشبحالت😖😖نوبت دوم؟یا معدل کل؟این نمره هارو اوردی

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

فقط یادت باشه روحیتو حفظ کنی اگ درسیو کم گرفتی خودتو ناراحت نکن بخدا ارزش نداره مث من تپش قلب بگیری ...

😱😱😱

صفایی بود دیشب با خیالت خلوت مارا ولی من باز پنهانی توراهم آرزو کردم!

😱😱😱

بخدا 😢😂