2777
2789
عنوان

کرونا مجدد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 27 پست
دفعه پیش هم عسل طبیعی و دمنوش پونه کوهی نجاتمون داد وای خدایا چرا دوباره من

تا یماه بودنتون مقاومه بعد کرونا. همه گرفتم یکی معلوم میکنه یکی ن. من خودم اوایلش حس بویایی و.. از دست داده بودم بعدش فهمیدم اینم از علائم کرونا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از همسر منم ی هفته اس تست گرفتن جوابش نیومده خیر سرشون.

اول پسرم استفراغ و تب بعد خودم گلاب ب روتون با اسهال بعدم همسرم ک تب و ضعف..دیگه رسید ب سوی اون رفت تست داد.هنوز جواب تست ندادن.منه بیچاره هیچ دارویی نگرفتم.نگرانم

1 ماه پیش کل خانوادم با خودمدرگیر کرونا کوفتی شدیم بابام 40 درصد درگیری ریه داشت بستری شد بعد 3 روز مرخص خوب شد مامانم سرفه مبکرد تا 2 هفته خلط داشت منو داداشم تا 2 روز تب ولرز داشتیم بعدش که خوب شدیم موهای من ریزش پیدا کردن رفتم متخصص پوست برای موهام دارو گرفتم الانم همه خوب شدیم ولی میترسم باز گرفتار بشیم خیلی سخت گذشت بهمون تنها بی کس شهر غریب فقط ما 4 نفر بودیم مدام غذا میخوریم انواع میوه ویتامین خدا مریضارا شفا بده آمین 

حتما برین متخصص عفونی همتون حتما 

ممنون عزیزم.حال عمومی هممون خوبه خداروشکر.هیچ علائم خاصی نداریم.پسرم رو چندبار برای ازمایش و چک پیش دکترخودش بردم.تو ازمایش ها چیزی نشون نداد.از هفته قبل درگیریم.همسرمم متخصص داخلی رفته دارو میخوره و علائمی نداره ب جز ی روز تب.فقط من هیچ جا نرفتم دارو هم نخوردم.منتظر جواب تست موندم.الان میگم عجب اشتباهی کردم کاش ضدویروسها رو منم میخوردم.اگه جوابش نیاد شنبه منم میرم چک بشم.ممنون ازت

ممنون عزیزم.حال عمومی هممون خوبه خداروشکر.هیچ علائم خاصی نداریم.پسرم رو چندبار برای ازمایش و چک پیش ...

قربونت حتما چک کن غذا زیاد بخورید ویتامین سی مخصوصا ممکنه بد کرونا ریزش بگیرید حتما زینک پلاس بخورید