2777
2789

کیااینجا پایه ان تاروز غدیرخم سیل صلوات بر شاه نجف شیرخدا بفرستیم فقط# به عشق علی علیه‌السلام 🌺

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خودم فعلا هزارتا 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

منم فعلا هزارتا   ولی نمیتونم بیام هر روز اعلام کنم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا علی تو رو ب مردانگیت قسم جواب همه نامردا رو خودت بده

شوهرم آرزوم بود .....بعد ۴ سال دوستی بهش رسیدم و الان بعد ۸ سال زندگی مشترک ی دختر یک ساله دارم ب آرزوم رسیدم ولی .....اون پسری ک دوست من بود چقدر فرق داشت با تو کاشکی بازم مثل قدیم از ته دل عاشقم بودی....

اگه دوست دارین اون دنیا و این دنیا با حضرت علی محشور باشین بسم الله.....

منم هزار تا میفرستم التماس دعا دارم 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
منم هزار تا میفرستم التماس دعا دارم 

اجرتون با حضرت علی 

منم فعلا هزارتا   ولی نمیتونم بیام هر روز اعلام کنم

سلاااام جانم اجرتون با حضرت علی

سلاااام جانم اجرتون با حضرت علی

فدای شما 💖

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
هرروز باید ۱۰۰۰ تا بفرستیم ؟

هرچقدر میتونین اگرم میتونین به بقیه هم بگین کار دلیه به عشق حضرت علی مطمئن باشین هزار برابر یابیشتر جواب میگیرین و کلی خیر و برکت داره

من تا جایی که بتونم میفرستم🙂💖

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔