چن روز پیش توتاپیک گفتم ولی انقد حالم بد بود که نتونستم پیامهرو بذارم،الان میذارم فقط یه توضیح مختصری بدم من ۸ ساله ازدواج کردم تا حالا چیز بدی ندیدم ازش ،قبلا شغلش بوتیک زنانه بود الان راننده است باپیج فیک رفتم دایرکتش حالا یواش یواش میذارم عکسارو فقط خواهش میکنم کمکم کنین ،نمیخوام بگین طلاق بگیر یا به خودت برس یا از لحاظ جنسی به شوهرت برس چون همه اینا توزندگیمون کامله،اینم میدونم نمیشه شوهرمو ادم کرد،فقط میخوام حال خودم خوب بشه الان مریضم
مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰
خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰