2777
2789
عنوان

اسکرین چتای منو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 158348 بازدید | 943 پست
اخه تو تاپیکت در مورد کارشناسی گفتی تعجب کردم الان گفتی دندون میخونم 

در مورد کارشناسی؟ چی گفتم ؟ من با کارنامه سبز رشتمو عوض کردم از دندون به پزشکی، ولی قبلا کارشناسی و ارشد مهندسی هم داشتم، یعنی کنکور مجددی بودم، با شوهرم تو رشته سابقم همکلاسی بودم، واسه همین سنم بالاس ولی هنوز ترم پایینی هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی این دیالوگ پو، پاندای کنگفوکارو یادشه؟ چی میشد یه رنگی باشه که پوز همه رنگارو بزنه مثلا زرداستری ...

البته نباید همیشه از شوهر تعریف کرد ولی گاهی خوبه، اگه شوهر آدم باجنبه ای باشه

در مورد کارشناسی؟ چی گفتم ؟ من با کارنامه سبز رشتمو عوض کردم از دندون به پزشکی، ولی قبلا کارشناسی و ...

اوههه چ صبرو حوصله ای داشتی تو چطوری اخه جونشو داشتی 

چند سالتع الان 

😐
اوههه چ صبرو حوصله ای داشتی تو چطوری اخه جونشو داشتی  چند سالتع الان

الان ۲۹، من درس خوندنو کلا خیلی دوس دارم، به هر حال یا باید دکترای رشته خودمو میگرفتم یا دکترای پزشکی و دندون و .... من راه دومو انتخاب کردم و خیلی خوشحال و راضی ام خداروشکر

آره همش من سر درس غرغر میکنم اون تحمل میکنه، خونه داری هم متاسفانه صفر😅شما چی؟ چی خوندی؟ چندسالتونه ...

😂⁦❤️⁩🙏 همسر کامل نشده 

امسال کنکور دادم هدفمم بینایی سنجی یا مترجمی زبانه بنظرت بینایی سنجی رشته خوبیع ؟

😐