من بچه تهرانم و الان تبریز زندگی میکنیم بابامینا تهران زندگی میکنن...من ی ماهع ک بچم بن دنیااومده و همسرم قربونی بریده بود و کله گوشت ها توی یخچالمون بود برای مصرف خودمون هفت تا ام سهم کوچیک پخش کردیم و بقیش تو یخچال بود...من با بابامینا رفتم تهران ک مامانم یکم کمکم کنه تا بچه لز آب و گل در بیاد چن رو پیش اومدم تبریز....یخچالو باز کردم ک شام درست کنم دیدم همه گوشتامونو برده خونشون استخون آبگوشتیو دنبه و جرخ کرده و کلی گوشت داشتیم اومدم دیدم فقط سبزی تو یخچالمون مونده...منم مهمون داشتم داییم اومده بود دیدم مادرشوهرم توی پیشدستی برام یکم گوشت اورد گف بیا شام درست کن منم گفتم باشه بنعد ب شوهرم گفتم اونم گف من گفتم گوشتارو ببره بیات نشه منم گفتمومگه من چن سال میخواستم تهران بمونم همش ی هفتس رفحتم...شوهرم گف ب روی مامانمینا نیار...ب مادرشوهرم گفتم من روغن مایع توخونمون داشتم الان نیس گف عب نداره روغن جامد داریم توخونه برو بردار استفاده کن(اصلا ب روی خودش نیاوررررررررد)دیگه سگ شدم ب نظرتون من بااین آدم چجوری برخورد کنم😔
ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن ن نبوده اون بخاطراینکه من نرینم ب ننش گف من میدونستم
پس ینی مادرشوهرت رسما دزدی کرده...
شما بیرون رفتنی در رو قفل کن اگر هم همسرت خونه بود بهش بگو کسی حق نداره بیاد خونتون به چیزی دست بزنه وگرنه آبروریزی میکنم بترسونش تا یه فکر اساسی بکنه خودش
عزیزم گوشتو بسته بندی میکردی و جمع میکردی میذاشتی فریز بعد میرفتی خونه مادرت.منم اگه گوشتو همینجوری بزارم بخچال و ربرم شوهرم میده کسی میگه بو میفتادخراب میشد.البته اول مقصر خودتی بعدم همسرت.همسرت باید به مادرش میگفت تیکه کن برام بزار فریز خانومم نیست.همکاری کنن.هیچ وقت مالتو ول نکن امون وخداوبرو همه گرگن