2777
2789
عنوان

این آقای بی شعور درخواست دوستی داده نی نی یار تگ کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 201 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آهان  موفق باشید🙏

سلامت باشید

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
کی فرت و فرت درخواست دوستی داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  شما ک چیزی نمیدونی قضاوت نکن

قضاوت میکنم چون اکانتت مشکل داره اگه مردی مثل یه مرد محترم رفتار کن اگه زنی اکانتت درست کن

یه اکانت چیز خاصی نیست

قضاوت میکنم چون مسخره کردی و به جای توضیح توهینم میکنی!!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بعد میگن جامعه مرد نداره 

مردای جامعه ریختن تو نی نی سایت معلومه دیگه مرد نیس 

منم دیگه واقعا اعصابم خورد شد از حاضر جوابی شون 

😶😶😶😶💔😖😖😖

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
ولی نباید دهنمونو ببندیم باید اعتراض کنیم اگه باز یه اکانت زد بازم مزاحم شد من اعتراض میکنم کاری به ...

خودت خسته میکنی

خود دانی من لغو میزنم تمام 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

@نی_نی_یار_۳

@نی_نی_یار_۵

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
خب چرا دین و اعتقادات رو مسخره میکنه؟

شما پیغمبری؟هر وقت مزاحمت شد شات بگیر بده نی نی یار 

ایزی_ایزی_تامام_تامام#  

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
 به به آقا سعید ؟ رو زمین دنبالت میگشتم داخل نی نی سایت پیدا کردم ؟ بارداری ؟ چند ماهته ؟پسره ب ...

مرسی از حمایتت عزیزم

اینجا حتی به من هم گفتم آقایی گفتن چرا اعتراض میکنی کلی بهم توهین کردن حتی خانوما ولی به اقایون مزاحم کاری ندارن بهذما هم میگن اعتراض نکنین واقعا بعضی خانما رو درک نمیکنم 

بعععله دیگه!  آقایون از هم دفاع نکنند کی ازشون دفاع کنه؟

خدایی واسه چیزای کوچیک نباید پیاز داغش رو ببریم بالا

بنده خدا پیشنهاد داده

اشتباه کرده

چرا باید ابروش بره

من دختر باشم

درخواستش رو قبول نمیکنم

تموم‌ شد رفت