2777
2789
عنوان

هرکی بیاد تو این تاپیک میمیره👾

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست

من اومدم مردم الان این هم روحمه 🙄🧐

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من اومدم مردم الان این هم روحمه 🙄🧐

🙄🙄😏😂😂😂😂

تاپیک# فان😂😂😂

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
هلیا نکن شر میشه

ه ه ه هلیا ه ه 😂😂😂😂

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز