niiiiiikiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2921 عنوان دلم گرفته سرم درد میکنه 48 بازدید | 4 پست چرا کسی پیدا نمیشه منو بخواد خوش بحال کسایی ک یکی و دارن تو زندگیشون من تنهام خیلیی هیچکس و ندارم ک باهام باشه رفیق و همراهم باشه این منو اذیت میکنه خیلی مثلا چطوری وقتی یکی چند بار رد میشن کنگام کنه چکار کنم طرف بیاد شماره بدن بهم؟؟ 1400/04/24 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورین_بانو عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4634 این کار فایده نداره گل...دوس داری هی بیان شماره بدن و احساسات تو جریحه دار کنن؟ از خدا بخا سلطان محمود خر کیه؟؟؟از خدا بخاه بهت یه عشق واقعی و دوست و همدم خوب بده....آمین# اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂 من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
niiiiiikiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2921 این کار فایده نداره گل... دوس داری هی بیان شماره بدن و احساسات تو جریحه دار کنن؟ از خدا بخا سلطان م ... خب آره منم همینو میخوام ک ی آدمخوب بیاد ن هر کس و ناکسی یکی بیاد واسه همیشه بمونه کنارم
ملورین_بانو عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4634 خب آره منم همینو میخوام ک ی آدمخوب بیاد ن هر کس و ناکسی یکی بیاد واسه همیشه بمونه کنارم دعا کن ...منم برات ۵تاصلوات فرستادم اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂 من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
niiiiiikiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 2921 دعا کن ...منم برات ۵تاصلوات فرستادم امشب خیلی دلم سنگینه سرم درد میکنه اصلا دهنم ب هیچی باز نمیشه.بزور قران خواندم یکمی